dllanss

ASSALAMUALAIKUM YA ALLAH HAHAHAH SELAMAT BERPUASA YEE 
          	
          	AAAAAAAAA DAH LAMA GILA TAK BUKAK AND UPDATE WATTPAD AAAAAAAA
          	
          	Korang terima kasih gilaa yang baca Senior '18 tu walaupun tergantung tite tak update huhuhuu tengs support!! Serious terharu gilaaaa
          	
          	Tite cuma penulis kecil ajeee 29.8k reads kira banyakk dan saya sangatttt terharuuu!
          	
          	Bila dah bukak wattpad ni korang mesti tau kan apa maknanyaa??? Jenjenjennnnngg
          	
          	Stay tuneeed!!! 

dllanss

@AryaLeeDee terima kasihhh walaupun lamaa still tungguu  takod sayaaa ♥️
Reply

AryaLeeDee

@dllanss most welcome friendz....waiting for senior 18.... :)
Reply

dllanss

@AryaLeeDee terima kaaaaasih! ♥️
Reply

dllanss

ASSALAMUALAIKUM YA ALLAH HAHAHAH SELAMAT BERPUASA YEE 
          
          AAAAAAAAA DAH LAMA GILA TAK BUKAK AND UPDATE WATTPAD AAAAAAAA
          
          Korang terima kasih gilaa yang baca Senior '18 tu walaupun tergantung tite tak update huhuhuu tengs support!! Serious terharu gilaaaa
          
          Tite cuma penulis kecil ajeee 29.8k reads kira banyakk dan saya sangatttt terharuuu!
          
          Bila dah bukak wattpad ni korang mesti tau kan apa maknanyaa??? Jenjenjennnnngg
          
          Stay tuneeed!!! 

dllanss

@AryaLeeDee terima kasihhh walaupun lamaa still tungguu  takod sayaaa ♥️
Reply

AryaLeeDee

@dllanss most welcome friendz....waiting for senior 18.... :)
Reply

dllanss

@AryaLeeDee terima kaaaaasih! ♥️
Reply

dllanss

Ada lagi ke yang nak baca Senior '18 ???? Ahahahahh minta maaf sebab tetiba hiatus! Harini dah start cutiii yeehaaaa ahahah 

dllanss

@xanna1996 terima kasihhhhh salam ramadhan jugaaaa ♥️
Reply

xanna1996

@dllanss takpe lama mna pn tetap tggu  ... slmt menulis n slm ramadan 
Reply

dllanss

@moonsinar hiiii saya ingat awaaaakkk hahahah sorry lama gila tak on huhuhu baru on nii thank u support
Reply

dllanss

Hii 
          
          Terima kasih kepada semua yang sudi baca Senior '18.
          
          Ramai juga comment dan pm saya minta update, saya sangat-sangat menghargainyaaa 
          
          Minta maaf sebab tak dan saya nak update, saya akan selesaikan draft chapter yang seterusnya secepat mungkin untuk awak-awak semua baca 
          
          Thank youuuu!

TIRAHNABILAH

@ dllanss  same² bast sangat
Reply