dinarhd

For those yg nak order e-book WIA THE SERIES from queenz_isya. Boleh dm sis kat 
          	
          	IG : dina_rhd
          	Wattpad : acc ni
          	
          	Disebbkn sis isya & sis fin busy this week, sistur dina akn handle order korg. Oh ini batch august okay. Adios.

dinarhd

@Ohanna90 dm dekt ig : queenz_isya
Reply

Ohanna90

@dinarhd mcmmana nk oder ebook 
Reply

MNM1310HCH

Sy nak order wia series..

dinarhd

@MNM1310HCH awak xde ig ke, jap ye saya mintk PAA pm kt awk kt sini
Reply

MNM1310HCH

Erm xpa la..tq..mgkin xda rezki sy
Reply

dinarhd

@MNM1310HCH hi boleh awak dm dekt ig queenz_isya ? Lebih senang nk berurusan di situ, maaf atas kesulitan
Reply

dinarhd

For those yg nak order e-book WIA THE SERIES from queenz_isya. Boleh dm sis kat 
          
          IG : dina_rhd
          Wattpad : acc ni
          
          Disebbkn sis isya & sis fin busy this week, sistur dina akn handle order korg. Oh ini batch august okay. Adios.

dinarhd

@Ohanna90 dm dekt ig : queenz_isya
Reply

Ohanna90

@dinarhd mcmmana nk oder ebook 
Reply

dinarhd

Hai assalamualaikum aq tau dlm followers aq ni mostly dri fans queenz_isya & aq sebgai wakil dia nk bgitau yg ala lgipun korg dah tau dia hiatus kan so please respect dia punya decision...lgipun dia pun manusia buknnya robot even robot pun guna battery so kasi la dia rest selama ni dia update mcm korg nak so kali ni apa kata korg ikut apa dia nak iaitu masa okay....xperlu nk tnya kt IG whatsapp twitter wattpad "bila nak update bla2"...dia akn muncul balik bila dia dh cukup rehat just sabar oky guys chill. Tu je la night. Oh ya kalau ada pape urgent tnya sini je nnti insyaallah aq smpaikn kt dia. Adios. 

chrtywttpdrs

lirik2 cantik yuk ke work temen aku yang judulnya TEMAN TANPA NAMA kali ajakan namplok di kamu. Dia nungguin loh nama kamu muncul di notipnya
          
          Follow aja anaknya asik kok dijamin