Hello, and welcome to the shitshow. :) Sper să te intrige măcar puțin nebuniile pe care le vei găsi aici. Nu pot decât să sper că vei considera aceste lucrări demne de a le arunca o privire, dar până atunci, ce-ai zice de-o prezentare?

Proiectul pe care îl scriu acum este "Cântecul fierului". Înăuntru, veți întâlni o acrobată nemiloasă, un circ plin de creaturi înfiorătoare și minunate, manipulate de un artist furat de visul gloriei și al sângelui. Toate și mult mai multe pe fundalul unui regat în decădere, bântuit de o crimă perfectă al cărui singur indiciu e un joc de șah neterminat.

Pe scurt, această lectură veselă și inocentă probabil vă va face să vă întrebați dacă nu cumva respectabila autoare a fumat ceva când a așternut bazaconiile astea pe hârtie. Nu neg nimic.

Cartea finalizată și al cărui sequel se află la început este „Imperiul stelei însângerate". Mai exact, povestea unei ucigașe autodistructive care își schimbă radical stările mai des decât își schimbă șosetele; featuring o cadă plină cu sânge, o curte coruptă în mâinile unei regine-copil mai mult sau mai puțin dereglate la minte și un prinț trădător, idiotic și mult prea iertător, cu destinul înlănțuit fatal de un obiect sacru, intrigat peste măsură de toate acestea.

Restul, ei bine, sunt niște vechituri de care trebuie să te ferești. Ferește-ți și bunica, și vecinii, și animalul de companie. Lumea nu are nevoie de asemenea nenorociri.

Cam asta e. Dacă ți-am trezit interesul, te aștept să arunci o privire. Așteaptă-te ca între paginile cărților să găsești și mai multă moarte, disperare, societăți crude și abandon, cu mici tente de sclavie, canibalism și regicid. You know, everyday stuff.

*

15yo. aries. art lover, music enthusiast, tragically captivated by humanity. believer in the beauty of the broken.

xiv. iv.
  • o cochilie frumoasă
  • JoinedDecember 6, 2015


Last Message
cimitir cimitir Jul 26, 2020 08:35PM
Salutare, tuturor! Vă las mai jos linkul la primul concurs în care m-am înscris cu "Cântecul fierului". Dacă doriți și considerați că merită, un vot la categoria Fantezie ar însemna enorm pentru mine...
View all Conversations

Stories by Alyx T. Everett
Cântecul fierului by cimitir
Cântecul fierului
„Totul pentru spectacol și pentru funeraliile de după." Yanna Zenith e o artistă și e o ucigașă. Fru...
ranking #35 in horror See all rankings
Imperiul stelei însângerate by cimitir
Imperiul stelei însângerate
FINALIZATĂ- dark fantasy, paranormal, mystery, adventure, romance. Volumul 1 din seria „Blestemul celor decă...
ranking #1 in sange See all rankings
Colivia îngerului mort by cimitir
Colivia îngerului mort
Volumul II al seriei „Blestemul celor decăzuți". „S-a născut pentru a fi justiția, și nimeni nu ofe...
ranking #5 in umbra See all rankings
3 Reading Lists