Isn't it sexy how I have no idea what I'm doing?

Hello, and welcome to the shitshow. :) Sper să te intrige măcar puțin nebuniile pe care le vei găsi aici. Nu pot decât să sper că vei considera aceste lucrări demne de a le arunca o privire, dar până atunci, ce-ai zice de-o prezentare?

Proiectul finalizat care mi-e cel mai apropiat inimii este "Cântecul fierului". Înăuntru, veți întâlni o acrobată nemiloasă, un circ plin de creaturi înfiorătoare și minunate, manipulate de un artist furat de visul gloriei și al sângelui. Toate și mult mai multe pe fundalul unui regat în decădere, bântuit de o crimă perfectă al cărui singur indiciu e un joc de șah neterminat.

Pe scurt, această lectură veselă și inocentă probabil vă va face să vă întrebați dacă nu cumva respectabila autoare a fumat ceva când a așternut bazaconiile astea pe hârtie. Nu neg nimic.

O altă carte finalizată și al cărui sequel se află la început este „Imperiul stelei însângerate". Mai exact, povestea unei ucigașe autodistructive care își schimbă radical stările mai des decât își schimbă șosetele; featuring o cadă plină cu sânge, o curte coruptă în mâinile unei regine-copil mai mult sau mai puțin dereglate la minte și un prinț trădător, idiotic și mult prea iertător, cu destinul înlănțuit fatal de un obiect sacru, intrigat peste măsură de toate acestea.

Restul, ei bine, sunt niște vechituri de care trebuie să te ferești. Ferește-ți și bunica, și vecinii, și animalul de companie. Lumea nu are nevoie de asemenea nenorociri.

Cam asta e. Dacă ți-am trezit interesul, te aștept să arunci o privire. Așteaptă-te ca între paginile cărților să găsești și mai multă moarte, disperare, societăți crude și abandon, cu mici tente de sclavie, canibalism și regicid. You know, everyday stuff.

*

16yo. aries. entj. 8w7. scissor enthusiast. weeb ig sue me

xiv. iv.
  • o cochilie frumoasă
  • JoinedDecember 6, 2015


Last Message
cimitir cimitir Jul 30, 2021 10:12AM
Primele 3 capitole din cartea nouă, Graveskies, sunt postate. E un roman High Fantasy featuring o armată, o fată cu aripi, un război între trei imperii, cărți care cad din cer și o zeiță inutilă. (+...
View all Conversations

Stories by Alyx T. Everett
Cântecul fierului [RESCRISĂ] by cimitir
Cântecul fierului [RESCRISĂ]
FINALIZATĂ- dark fantasy, cosmic horror, mystery, paranormal. * Yanna Zenith e o artistă și e o ucigașă...
ranking #502 in intuneric See all rankings
Imperiul stelei însângerate by cimitir
Imperiul stelei însângerate
FINALIZATĂ- dark fantasy, paranormal, mystery, adventure, romance. Volumul 1 din seria „Blestemul celor decă...
ranking #4 in actiune See all rankings
Colivia îngerului mort by cimitir
Colivia îngerului mort
Volumul II al seriei „Blestemul celor decăzuți". „S-a născut pentru a fi justiția, și nimeni nu ofe...
ranking #19 in fantastic See all rankings
2 Reading Lists