beautyonline

i miss my friends.

samperitmilo

hai awak. kalau da habis baca buku untuk ke syurga  nak review tau hihi. sampai x pengajaran? mcm mana dgn jalan cerita? 

samperitmilo

@samperitmilo utk fb, boleh taip. Sheikh Dr Omar Kalash Al-Husainny. saya bertalaqqi dgn Sheikh ni dari pondok sampai tgh mco pun setiap malam ada FB live perkongsian ilmu
Reply

samperitmilo

@beautyonline awak ada ig? kalau ada. boleh follow ig: cikstokinputih  dkt situ saya mmg share semua ilmu dan pengajian. ya betul saya medical field. awak ambil dentist/medic ke? 
Reply

beautyonline

Btw, apa ye fb yang kita boleh search utk belajar kitab tu ye? Em.. Lagi satu, saya tak sure about your background, tapi mungkin area medical field jugak lah kan.. Saya pun InsyaAllah sedang di dalam pembelajaran situ-situ juga. Nak mintak doa saya nak exam ni. Tolong doakan saya lulus semua block dan cemerlang ye awak! 
Reply

ordinary_girl98

Thanks for voting and comments my book.Appreciated it ;) <3

beautyonline

@ordinary_girl98 Dah habis dahhh.. Alhamdulillah tehee.. Kalau ada update baru habak naa, takut tak perasan. Fii hifzillah awak 
Reply

ordinary_girl98

@beautyonline awww thank youx100! Saya rasa hargai sgt kalau ada pembaca yg feel baca buku saya ^_^.hahaha inshaallah cite lepas ni saya x nak buat cite sedih hehehe
Reply

beautyonline

@ordinary_girl98 awak tahu tak cerita awak tuu sangatt baguss, apa yg awak aim dekat bio awak semua saya rasa, sedih, empati, gembira.. MasyaAllah tabik dengan penulisan awakk, suka sangat. Kita nangis teruk tau part akhir akhir tuu, sekarang kita tengah break baca kejap sampai bab 22,kena tenangkan hati jap, leleh ja baca tauuu.. Tahniah utk buku yg hebat tu. Lepasni buat cerita jangan lah buat hero nasib dia macamtuuu,, sedihlaaaa
Reply