baobae-

To adik-adik yang bakal ambil pt3 esok ,good luck and do your best ! Masuk je dalam dewan peperiksaan tu ,doa dekat Allah supaya tenangkan hati masa nak menjawab soalan .Jangan gopoh-gapah and baca soalan betul-betul .Kadang-kadang benda yang senang kita jadi careless sebab terlalu tumpukan kepada soalan yang susah .Alamak panjang sangat ni .Lol ,good luck again pt3 students !

nur_human2

@baobae- thanks kakak akk pn goodluck ye spm adik tak sabar nk jwab pt3
Reply

baobae-

To adik-adik yang bakal ambil pt3 esok ,good luck and do your best ! Masuk je dalam dewan peperiksaan tu ,doa dekat Allah supaya tenangkan hati masa nak menjawab soalan .Jangan gopoh-gapah and baca soalan betul-betul .Kadang-kadang benda yang senang kita jadi careless sebab terlalu tumpukan kepada soalan yang susah .Alamak panjang sangat ni .Lol ,good luck again pt3 students !

nur_human2

@baobae- thanks kakak akk pn goodluck ye spm adik tak sabar nk jwab pt3
Reply

baobae-

I nak publish ff untuk pertama kalinya setelah sekian lama I meringkuk dalam bilik I

baobae-

arghhhhh wahai benda oren sila patah balik masa di mana anda tidak bagi fake hope !!!

Ryderta

Haii kak ^^ baca ceritaku yuk yang judulnya MEGATARRA, numpung masih dikit. Bisa cek disini kok ka https://my.w.tt/A4L1m4PxyN siapa tau suka.
          
          Bantu vote juga komentnya ya kak
          
          Nanti aku feedback kok, tenang aja;)
          
          Makasih kak:)