αиιѕ мοϲнι 👒
🅢🅤🅒🅒🅔🅢🅢🅕🅤🅛 ᴘᴇᴏᴘʟᴇ ᴀʀᴇ ɴᴏᴛ ɢɪғᴛᴇᴅ; ᴛʜᴇʏ ᴊᴜsᴛ 🆆🅾🆁🅺 🅷🅰🆁🅳 ᴛʜᴇɴ sᴜᴄᴄᴇᴇᴅ ᴏɴ ᴘᴜʀᴘᴏsᴇ
𝓲𝓷𝓼𝓽𝓪𝓰𝓻𝓪𝓶 : 𝚊𝚗𝚒𝚜𝚏𝚊𝚛𝚊𝚑𝚑𝚑_
𝓽𝔀𝓲𝓽𝓽𝓮𝓻 : 𝚊𝚗𝚒𝚜𝚍𝚊𝚒𝚔𝚒_
  • namjoon'sheart
  • JoinedApril 10, 2018



Last Message
baeonnies baeonnies Mar 24, 2021 06:09AM
بسم الله الرحمن الرحيم  BACA TAU BACA! Hehe dekat sini anis nak buat annoucement yang anis ada buat giveaway untuk Novel Lolipop Untuk Awak. Bagi sesiapa yang berminat nak join, boleh jemput follow...
View all Conversations

Stories by 𝖆𝖓𝖎𝖘⁷
[ COMPLETED ] Love Once Again 다시 한번 사랑 (Jung Hoseok) ✔ by baeonnies
[ COMPLETED ] Love Once Again 다시 한...
❝ Kalau kau jujur je dengan aku dulu yang kau ni bekas abang aku, aku tak marah.. Tapi kenapa aku mesti denga...
ranking #30 in rapmonster See all rankings
[DIBUKUKAN] Lolipop Untuk Awak 당신을위한 롤리팝 (Kim Seokjin)✔ by baeonnies
[DIBUKUKAN] Lolipop Untuk Awak 당신을...
❝ Kalau seorang perempuan dah pernah pijak kepala aku, aku takkan biarkan perempuan lain pijak kepala aku bua...
ranking #183 in atiny See all rankings
[C] Ambulophobia 복부 공포증 (Min Yoongi)✔ by baeonnies
[C] Ambulophobia 복부 공포증 (Min Yoong...
❝ It's okay. I will stay by your side. Aku takkan tinggalkan kau lagi. Aku janji. Itu bukan kesilapan kau, it...
ranking #13 in sendu See all rankings
2 Reading Lists