azwari85

“Walaupun Isha dari keturunan yang tak jelas, Fath tetap pilih Isha?” soal Delisha inginkan kepastian.
          	
          	“Yes.” Tekan Fath dengan penuh yakin. 
          	
          	“Macam mana dengan penerimaan Dato? Dia setuju?” Perkara itu yang merisaukan Delisha. Dia tak nak dikatakan mengambil kesempatan kelak.
          	
          	“You kenal daddy I. Dia seorang yang pemurah dan baik hati. Dah tentu daddy I terima you sebagai ahli keluarga kami.” Kata-kata Fath sebenarnya berbaur sindiran. Delisha yang terlalu lurus, sudah tentu tidak mengesyaki apa-apa.
          	
          	Kereta berhenti di hadapan rumah sewa Delisha. Fath halakan pandangannya ke wajah gadis itu. Tangan kiri Delisha diraih.
          	
          	“I nak you jadi isteri I. Jadi sebahagian dalam hidup I.” 
          	
          	Ternganga mulut Delisha melihat ada cincin yang tersarung di jari manisnya. Mereka saling berpandangan.
          	
          	“You sudi jadi isteri I?”
          	
          	Gugur juga air matanya ke pipi. Genggaman tangan lelaki itu turut dibalas.
          	
          	“Ya. Isha seribu kali sudi.”
          	
          	Serentak mereka saling ketawa. Tangan kiri gadis itu diusap lembut. Merah wajah Delisha menahan malu.
          	
          	“I akan uruskan majlis kita secepat mungkin. You hanya perlu percayakan I.”
          	
          	“Okey. Isha percayakan Fath.”
          	
          	Delisha tanggalkan tali kaledar. Pintu kereta dibuka.
          	
          	“Hati-hati memandu. Good night,” ucap Delisha sebelum menutup pintu kereta.
          	
          	Cermin kereta diturunkan sedikit. Fath angkat tangannya untuk membalas ucapan Delisha. Selepas gadis itu selamat masuk ke dalam rumah, cermin tingkap dinaikkan kembali. Satu senyuman penuh makna terukir di bibirnya.
          	
          	“Mission complete.”
          	
          	
          	
          	Cinta membutakan mata Delisha...
          	
          	P/s: ebook ni hanya dijual sepanjang bulan Ogos sahaja. Macam biasalah, kak takkan jual lagi ebook ni selepas jualan tamat 

azwari85

@EinaLechong wasap akak 0129284568
Reply

EinaLechong

@azwari85 nak jg ni kak
Reply

azwari85

“Walaupun Isha dari keturunan yang tak jelas, Fath tetap pilih Isha?” soal Delisha inginkan kepastian.
          
          “Yes.” Tekan Fath dengan penuh yakin. 
          
          “Macam mana dengan penerimaan Dato? Dia setuju?” Perkara itu yang merisaukan Delisha. Dia tak nak dikatakan mengambil kesempatan kelak.
          
          “You kenal daddy I. Dia seorang yang pemurah dan baik hati. Dah tentu daddy I terima you sebagai ahli keluarga kami.” Kata-kata Fath sebenarnya berbaur sindiran. Delisha yang terlalu lurus, sudah tentu tidak mengesyaki apa-apa.
          
          Kereta berhenti di hadapan rumah sewa Delisha. Fath halakan pandangannya ke wajah gadis itu. Tangan kiri Delisha diraih.
          
          “I nak you jadi isteri I. Jadi sebahagian dalam hidup I.” 
          
          Ternganga mulut Delisha melihat ada cincin yang tersarung di jari manisnya. Mereka saling berpandangan.
          
          “You sudi jadi isteri I?”
          
          Gugur juga air matanya ke pipi. Genggaman tangan lelaki itu turut dibalas.
          
          “Ya. Isha seribu kali sudi.”
          
          Serentak mereka saling ketawa. Tangan kiri gadis itu diusap lembut. Merah wajah Delisha menahan malu.
          
          “I akan uruskan majlis kita secepat mungkin. You hanya perlu percayakan I.”
          
          “Okey. Isha percayakan Fath.”
          
          Delisha tanggalkan tali kaledar. Pintu kereta dibuka.
          
          “Hati-hati memandu. Good night,” ucap Delisha sebelum menutup pintu kereta.
          
          Cermin kereta diturunkan sedikit. Fath angkat tangannya untuk membalas ucapan Delisha. Selepas gadis itu selamat masuk ke dalam rumah, cermin tingkap dinaikkan kembali. Satu senyuman penuh makna terukir di bibirnya.
          
          “Mission complete.”
          
          
          
          Cinta membutakan mata Delisha...
          
          P/s: ebook ni hanya dijual sepanjang bulan Ogos sahaja. Macam biasalah, kak takkan jual lagi ebook ni selepas jualan tamat 

azwari85

@EinaLechong wasap akak 0129284568
Reply

EinaLechong

@azwari85 nak jg ni kak
Reply

azwari85

Assalammualaikum dan selamat pagi. Berita gembira buat mereka yang nak buku Seikhlas Cinta Kayla. Cetakan kedua sudah dibuka pratempahan sehingga 9/9. Kali ni ada special edition kisah Aidan dan Iman. Berminat boleh hubungi 0129284568.

ropiahsedek

@azwari85 waalaikumussalam 
Reply

azwari85

@farangis_healani rm43 termasuk pos ke sm dan ss
Reply

farangis_healani

Berapa harga ye?
Reply

CaptainCEO

Salam sis.. buatla cetakan ketiga atau ebook Masih ada cinta buatku ☺️

azwari85

@AnnissaShada insyaAllah. Tunggu hak karya dipulangkan kepada akak. Nanti baru kak fikir untuk cetak atau ebook. Sabar ya
Reply

AnnissaShada

@azwari85 Nanti reprint lagi kak macba. Nak baca  baru tahu kewujudan cerita ni hehe tahun ni bru kenal dgn penulis mia azwari  xde ebook ke macba kak? hehe 
Reply

azwari85

@CaptainCEO wasalam. Buat masa ni tiada lagi cetakan ketiga Macha 
Reply

azwari85

Assalamualaikum semua. Suami pilihan opah , akak akan unpublish pada hari Jumaat ni ya. Yang mana tak baca habis lagi tu, silakan baca ;)

Nzyfaa415

Alaa knp unpublish 
Reply

meskikah

@azwari85 one of my favorite. Beberapa kali dah ulang baca. Thank you... thank you...
Reply

azieazam

@azwari85 In Shaa Allah...tqsm ( ˘ ³˘)♥
Reply