just once
I would like to be
the poem

and not the poet.

🦋
𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐧𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐲 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮 𝐮𝐧𝐭𝐢𝐥 𝐰𝐞'𝐫𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐲 𝐚𝐧𝐝 𝐨𝐥𝐝... @apricaterfan

~𝐢𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐲 𝐡𝐮𝐫𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐡𝐞𝐲'𝐫𝐞 𝐡𝐮𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞 @mistrecj

𝐈𝐭'𝐬 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐝𝐢𝐟𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭. 𝐈𝐭'𝐬 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐭𝐡𝐚𝐧 𝐟𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐬, 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐭𝐡𝐚𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲.
[ @mistrecj ]
[ @ninushja ]
[ @selenophilenian ]

𝐈 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐤 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐚 𝐡𝐮𝐧𝐝𝐫𝐞𝐝 𝐭𝐡𝐨𝐮𝐠𝐡𝐭𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝟗𝟗,
𝐈'𝐥𝐥 𝐛𝐞 𝐰𝐫𝐢𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐨𝐫 𝐭𝐡𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐟 𝐦𝐲 𝐥𝐢𝐟𝐞,
𝐈 𝐬𝐰𝐞𝐚𝐫 𝐈'𝐝 𝐰𝐚𝐥𝐤, 𝐈'𝐝 𝐫𝐮𝐧, 𝐈'𝐝 𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐥𝐞𝐚𝐫𝐧 𝐭𝐨 𝐟𝐥𝐲 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐭𝐨 𝐬𝐞𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐬𝐦𝐢𝐥𝐞 💕
[ @apricaterfan ]
  • experimenting w every genre
  • JoinedNovember 1, 2020Last Message
apricater apricater Jan 29, 2023 07:43PM
Bro wasn’t I 17 like two months ago? @-@
View all Conversations

Stories by 🌬𝖜𝖎𝖓𝖙𝖊𝖗𝖋𝖑𝖞
Melodi errësire by apricater
Melodi errësire
Një tragjedi e frikshme që i ndodh një familjeje në të shkuarën, do të shkaktojë që vite më vonë, Roçester Hi...
ranking #1 in policy See all rankings
5 shtigje të humbura by apricater
5 shtigje të humbura
PËRFUNDUAR Leira asnjëherë nuk e kishte parashikuar se çfarë kthese do të merrte jeta e saj pas vdekjes së pe...
ranking #41 in vesta See all rankings
Në shpëtim të Gleit by apricater
Në shpëtim të Gleit
PËRFUNDUAR Matea u kthye drejt saj furishëm, e lodhur tashmë prej fjalëve të kota dhe shpresave të bazuara në...
ranking #4 in triangle See all rankings
3 Reading Lists