adrianhariz

nahhh sambungan silver high hani. nak sangat kan hahahahah
          	
          	https://www.wattpad.com/story/169763134

ims0d0ne

silver risha pls,dah repeat 100 kali dah
Reply

daneeun

@adrianhariz AAAA TQ sangatt ❤❤❤
Reply

aisha_umairah

@adrianhariz tapi kan..citer silver high Risha tu bila nk sambung? lama tunggu...
Reply

Adrieana___

Jahat tak kalau aku claim yang author ni kejam? Sebab.... Penat tunggu SHH After Story. Kalau ada tangan lebih saya boleh post hantar untuk memudahkan kerja author supaya Update setiap sejam. Amboi HAHAHAAHAHAHAHA

Adrieana___

@adrianhariz Demi SHH After Story sanggup tunggu bertahun tahun. Cewahhhh
Reply

adrianhariz

@Adrieana___ laaa janganlah tunggu. baca cerita orang lain dulu hahahahahah
Reply

Lissyflry

X skarg nie aq marah, sbb ape tau asl aq br jumpa kau punya acc lagi. Hiks akibat x bkk wp lama sgt nue la jadinya

aincumilll

hey youuuu just wanna sayy gurll i miss you damn muchhhhhhh aaaaaaaaaaaaaa glad i always waiting for you even you take time aaaaaaaaaaaaa:D 
          
          
          
          
          saaaaatayyyyyy saaaafeeeeeeeeee dear mipann zuuzuzuzuzu:)

adrianhariz

wtf 40+ replies omg i really thought people have long forgotten shh shshshsh saya agak awkward bersosial tapi saya baca semua replies. thank you ya semua sobs sobs. ada rezeki insyaAllah next week i publish first chapter of silver high hani after story kah kah. (p/s: MIGHT contains a little angst.)

adrianhariz

@simp4jisu aaa i kena revise balik silver high risha kalau nak sambung. time tulis dulu pun plot tak solid actually. so nak kena buat plot balik. tapi shr bukan priority laaa sekarang i nak habiskan shh after story and lanets on other acc. lepas tu baru fikir balik hehehe
Reply

WorldwideSister_

@adrianhariz okay author, keep fighting 
Reply

pessyow

omomo , can't wait ~~~
Reply

Irdina_q

Sis kalau silver high risha apa ending dia ekk? Cerita tu best nak mamposss

nooodleeee

@adrianhariz author please i need a continuation for silver high risha and yess risha and daniel kena ada dalam silver high hani . anyways thank you for making a good interesting story . made my day when i think of silver high hani continuation please !
Reply

Irdina_q

Ooooo, alaaaa sob sob(acah nangis even jiwa dpruh dh keluar) HSGSHAGAGAGA nvmlh author depends on you nak continue or do something else. Saye support jeeee
Reply

adrianhariz

@Irdina_q @nooodleeee omg i sebenarnya still tak decide ending for risha. cerita tu dulu i tulis on impulse so macam tak ada plot sangat. nak kena draft balik apa semua kalau nak sambung hahahahah
Reply

adrianhariz

i know ramai dah tak ingat about shh but since i still received A LOT of messages asking for the continuition, i nak tanya. for silver high after story ni kan... korang memang nak ending dia hani end up dengan either izmeer or adrian ke.. tak nak open ending? (;;;・_・)

honeysbich

tak kesah mana mana, jangan bagi second lead tersakiti macam han seojun pls tuje nak minta 
Reply

mrsariq

PLOT TWIST LA DIA KAWEN NGN FARHANNN AHAHJAJAJAHAHA
Reply

dihah00

silver high: Hani
          em tkde smbungan ke cite tu?teringin nak tahu ape yg jdi lps 15 thun hm :")

Kh_ha03

@dihah00 yup, make it slowly, i mean take ur time...nk sgt tahu apa ý jadi lps 15 thn lps tu...semoga sentiasa dipanjangkan umur author
Reply

dihah00

@dihah00  it's okay authorr , don't give up okayy, take ur time  , don't be stress and gud luckk ! 
Reply

adrianhariz

@dihah00 adaaa tapi tak siap tak siap hahahahah
Reply