a1syyy

Assalamualaikum.. ok kat sini author just nak ckp yang author nak unpublish semua chap sebab nak tukar sikit. Ada org kata umur watak dalam cerita ni tak sesuai sangat and author sendiri pun rasa macam tu. Jadi author harap korang boleh tunggu. And author pun akan publish chap baru so harap korang bawa bersabar lah eh. Im so sorry sebab lambat sangat update chap baru and sekarang ni nak ubah pula. Sorry sangat². Tu je nak cakap. So byee. Sorry

ihuhbdbh

@a1syyy ehh baru perasan msg nii..sokaylah authorr, take tour time✌️❤️
Reply

a1syyy

Assalamualaikum.. ok kat sini author just nak ckp yang author nak unpublish semua chap sebab nak tukar sikit. Ada org kata umur watak dalam cerita ni tak sesuai sangat and author sendiri pun rasa macam tu. Jadi author harap korang boleh tunggu. And author pun akan publish chap baru so harap korang bawa bersabar lah eh. Im so sorry sebab lambat sangat update chap baru and sekarang ni nak ubah pula. Sorry sangat². Tu je nak cakap. So byee. Sorry

ihuhbdbh

@a1syyy ehh baru perasan msg nii..sokaylah authorr, take tour time✌️❤️
Reply

a1syyy

Assalamualaikum gais, so im so sorry sebab tak boleh nak update skrg and korang kena tunggu author balik dari asrama dulu. Author tak sure bila author balik tapi hope korang boleh tunggu lah eh. Sorry sangat² sebab tak boleh habiskan story ni dalam masa terdekat. And doakan author dgn kwn² yang lain dekat asrama!! Good bye❤