🌹 Hope World 🌹

Aimi, 20.

Use every single parts of your brain to write a good story - Lucy

Jgn malu, jgn segan utk menegur, saya hanya mkn nasi, tak pernah lagi mkn org. -Seketul Amirah yang pemalas.

Status - Active!

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

" The ability of writers to imagine what is not the self, to familiarize the strange and mystify the familiar, is the test of their power. "

-Toni Morrison-

[Sending virtual hug for all of the writers out there]

(ps : I appreciate it so much if you read, vote and comment my ff and novel. Thank You (◠‿・)-☆)
  • in Hoseok eyes
  • JoinedMay 27, 2017


Last Message
_Lucciola _Lucciola Jul 23, 2020 10:23AM
I'm backkkkkkkkkkkkkkk ⊂((・▽・))⊃ Kalau saya open req, ada yang nak req ke? Tapi, bkn skrg lah sbb ada dua paper lagi nk hbiskan. InsyaAllah lps abis exam and dlm waktu terdekat ni saya open req. Hehe...
View all Conversations

Stories by Lucy
[OG] Heartbeat •PJM• by _Lucciola
[OG] Heartbeat •PJM•
Memiliki tapi tidak dicintai. Sakit. Memiliki tapi tidak disayangi. Pedih. Memiliki tapi tidak dihargai. Peri...
ranking #970 in sad See all rankings
[C] Blind •MYG• by _Lucciola
[C] Blind •MYG•
[FANFICTION] Kerana diri ini terlampau buta untuk menilai cinta kau. Maafkan aku. STARTED : 9 / 1 / 2018 END...
ranking #468 in ice See all rankings
[HI] Hope World Graphic  by _Lucciola
[HI] Hope World Graphic
Real art is not create with the view in mind but it come from the soul. Status : Hiatus for a while cause I n...
ranking #7 in artwork See all rankings
5 Reading Lists