Shqypnia Paper
  • JoinedFebruary 17, 2016


Last Message
XhAlKurti XhAlKurti Feb 18, 2016 09:08PM
☺This is my first day in Wattpad.✅
View all Conversations

Stories by XhAlKurti
Aiden dhe Julia by XhAlKurti
Aiden dhe Julia
Sesi më duket kur flas per jetën. Si një koncept pa anë e kënd që më prek në çdo deje të trupit tim. Historia...
ranking #75 in albanian See all rankings
Rrugët e zbrazura by XhAlKurti
Rrugët e zbrazura
Teoria e rrugës nuk dëshiron ndonjë talent të madh por karma është ligji I tyre. Lufta Brenda llojit është më...
Twelfth stories of life by XhAlKurti
Twelfth stories of life
Is this just a dream ? Nah I am here just to feel beautiful and alive. Description of twelfth nights of the...
1 Reading List