¡Hola, Comunitat!Aquesta és la teva casa si estàs buscant un lloc on llegir o compartir històries en llengua catalana, valenciana i aragonesa. Us presentem les tres llengües oficials d'aquest perfil.

A luenga aragonesa ye l'idioma d'Aragón y una d'as luengas más menazadas d'Europa seguntes organismos europeus. Con menos de 30.000 fablants, ista luenga ye en vías de recuperazión y tien muitos dialectos.

La llengua catalana és l'idioma de Catalunya, d'Andorra, de les Illes Balears i del municipi de l'Alguer (Itàlia). L'entenen aproximadament 10 milions de persones, ja que també s'entén per les persones del País Valencià i la Catalunya Nord, els territoris de parla i cultura catalana més enllà dels Pirineus, al sud-est de França.

El valencià és l'idioma de la Comunitat Valenciana, però també està present a la Comunitat Autònoma de Múrcia. Té uns dos milions de parlants, tot i que s'entén per quasi deu milions, i només consta d'oficialitat a dita Comunitat Valenciana.

Aquest és un espai de trobada, de suport i d'unió a tota persona que empri les llengües abans esmentades. Aquesta caseta és humil, en principi xicoteta, però aspirem a veure-la créixer gràcies a tothom que vulgui vindre a visitar-nos. Som amants de la diversitat, del respecte i de la inclusió i per tant tenim la porta oberta a tot el món, però cal dir que ací no hi ha cabuda per a la intolerància ni demés actituds negatives que puguin sembrar la discòrdia o la incomoditat a la nostra pacífica comunitat. Per tal de mantenir eixa pau hem preparat el Codi de Conducta, que et convidem a consultar per tal de mantenir un ambient sa i acollidor

Recordeu que no acceptem pas SPAM en aquest perfil.

Aquest perfil està administrat per Ambaixadors.

Si voleu conèixer el què Ambaixadors ofereix, us convidem a fer una ullada al conjunt de perfils administrats pels nostres col·legues!
  • JoinedNovember 9, 2021Last Message
WattpadAmixdelesLlenguesES WattpadAmixdelesLlenguesES Apr 13, 2024 01:41PM
Bona tarda a tots!Tenim el plaer d'anunciar els guanyadors del nostre segon repte titulat «El 31 de febrer». Us convidem a que us passeu per les seves obres perquè són dues joies.«La caixa de Pando...
View all Conversations

Stories by AmixdelesLlengues
Language Awards 2023 by WattpadAmixdelesLlenguesES
Language Awards 2023
Benvingut tothom als Language Awards! Durant els pròxims quatre mesos, buscarem el millor que la comunitat ca...
ranking #2 in wattpad See all rankings
Concurs Literari de Sant Jordi (TANCAT) by WattpadAmixdelesLlenguesES
Concurs Literari de Sant Jordi (TA...
Sant Jordi o Sant Chorche és el patró de l'Aragó i Catalunya entre d'altres territoris. El dia 23 d'abril, de...
ranking #9 in santjordi See all rankings
La nostra cultura by WattpadAmixdelesLlenguesES
La nostra cultura
Una recopilació de llegendes, curiositats, gastronomia, cultura i festes de les nostres terres. Esperem la v...
ranking #39 in valencià See all rankings
5 Reading Lists