Still baru dalam menulis. Tapi takkan selalu publish bab sebab ada komitmen lain. InshaAllah akan cuba untuk publish secepat mungkin. Happy reading!
  • Malaysia
  • JoinedJune 6, 2017


Last Message
TheAinaNabila TheAinaNabila Oct 12, 2021 08:16AM
Stop comment "abah gula" "sugar daddy" "walid gula ke apa ke. Sangat annoying lah komen tu lagipun Tuan Zarief Khairil bukan sugar daddy untuk Faryna Aireen. Diorang berdua sama berharta cuma yang b...
View all Conversations

Stories by Aina Nabila
Nikah Si Pengantin Segera by TheAinaNabila
Nikah Si Pengantin Segera
"Memandangkan tunang saya tak datang untuk majlis akad nikah kami hari ni dan kekasih hati awak pun dah...
ranking #1 in bercinta See all rankings
Tuan Zarief Khairil (Completed) by TheAinaNabila
Tuan Zarief Khairil (Completed)
Balik ke Malaysia semata-mata untuk berkahwin? Gila tak? Okey mungkin itu tak cukup gila. Berkahwin dengan le...
ranking #4 in malaysia See all rankings
My Obsession Ex Boyfriend (Completed)  by TheAinaNabila
My Obsession Ex Boyfriend (Complet...
Tiga tahun sebelum berlakunya perpisahan antara mereka, hubungan Arluna Aurell bersama Adriel Harys baik-baik...
ranking #16 in malay See all rankings