Assalamu'alaikum diucapkan buat teman-teman,
Ilmu yang diamalkan umpama bunga yang mekar di taman. (◍•ᴗ•◍)❤

Hargai pembacamu walau cuma seorang. Setidak-tidaknya, dia setia dan sentiasa menyokong karyamu di saat yang lain menilai ia hanyalah sebagai 'sampah'. Jangan kecewa sangat. Ingat satu benda ni; sampah saja boleh dikitar semula. Apa lagi contengan imaginasimu. Jadi... teruskan berkarya! #HargaiIlhamKita #TerimaKasihPembacaku

⚡Cantik tak logo kat atas tu? My bestie yang buat @KnisaRose
⚡Nak folllowback? Feedback? Mention je kat MB atau DM.

【 ℳ𝓎 𝒞𝒶𝓇𝒹 ℐ𝓃𝓉𝓇ℴ 】
❈ Name : Cukup dikenali sebagai Syi a.k.a Joey
❈ Age : 17 Years old (2021)
❈ Gender : Female
❈ Birthday : 06 Sept 2004
❈ Joined Wattpad : 13 Apr 2019

❈ Joined Wattpad Group WA :
- Wattpad SuperList (WpSL)✘
- Wattpad Nation Book✔
- Penulisan Melayu Wattpad (PMWP)✘
- Inkfinity Book Club (IBC)✔
- Castle Empire✔
- Wattpaders✔
- Wattys Fries✔
- Wattpaderz Whatsup✔

❈ Books :
- Cik Doktor Abang Mafia (UNPUB)
- HeartQuake Medicine (HQM)
- Her Pain

【𝓛𝓸𝓷𝓴 𝓖𝓻𝓸𝓾𝓹 𝓟𝓮𝓷𝓾𝓵𝓲𝓼𝓪𝓷 𝓦𝓪𝓽𝓽𝓹𝓪𝓭】
❒ WATTPAD NATION BOOK
https://chat.whatsapp.com/H8FQyAQFuZnBZVZY2AkKiE
❈ Group penulisan Wattpad di WhatsApp
❈ Khusus utk promote buku dan dapatkan ilmu berkaitan penulisan
❈ Semua boleh join, lelaki dan perempuan. Yang penting tak jadi group cari jodoh sudah!

【 ℒ𝒾𝓃𝓀 𝒢𝓇ℴ𝓊𝓅 ℐ𝓁𝓂𝓊 𝒜ℊ𝒶𝓂𝒶 】
❐ ISLAM BERSAUDARA
https://chat.whatsapp.com/B6otHftbX7jBDtD73rPYhA
❈ Link ni bukan Wattpad group di WhatsApp
❈ Digalakkan join bagi yang Muslim
❈ Boleh share ilmu seperti petikan hadis/ayat motivasi/petikan ceramah tetapi pastikan kesahihan ilmu sebelum kongsi. Jika ragu, jangan kongsi demi mengelakkan fitnah.

𝓡𝓪𝓴𝓪𝓷 𝓦𝓪𝓽𝓽𝓹𝓪𝓭𝓮𝓻𝓴𝓾
  • ۞ اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ۞
  • JoinedApril 13, 2019


Last Message
Syeeda-Shi04 Syeeda-Shi04 Feb 20, 2021 03:17AM
Hye dan Assalamu'alaikum semua! Hari ini, 20 Feb (Sat)Sis nak unpub karya pertama sis yang tajuknya "Cik Doktor, Abang Mafia" CDAM atas alasan bnyk kesalahan tatabahasa dan bnyk lagi. Walaupun ada...
View all Conversations

Stories by 𝓢𝔂𝓲
白大衣:Unexpected Fatal [OG] by Syeeda-Shi04
白大衣:Unexpected Fatal [OG]
Rentetan peristiwa gelap ketika Raisyah berusia 17 tahun, hidupnya menderita. Setelah dihalau bapanya sendiri...
ranking #313 in life See all rankings
HeartQuake Medicine™ [DITUNDA] by Syeeda-Shi04
HeartQuake Medicine™ [DITUNDA]
Raisyah , seorang pakar bedah . Kehidupan beliau mula berubah 180° setelah Raisyah berjaya membedah jantung s...
ranking #52 in kehidupan See all rankings
5 Reading Lists