• Vlore
  • JoinedDecember 9, 2019


Last Message
SidorelaDoko SidorelaDoko May 07, 2021 06:05PM
Përshëndetje miqtë e mi! Doja të më sugjeroni disa romane klasik nga letërsia e huaj, sëbashku me një përshkrim të shkurtër të historisë që ata tregojnë! Do ju isha mirënjohëse! 
View all Conversations

Stories by Lela
Përballë teje by SidorelaDoko
Përballë teje
Kjo histori është vazhdim i historisë "Ngjyrat e dashurisë", i cili ndodhet në profil. Diellza - n...
ranking #2 in dashuri See all rankings
Ngjyrat e dashurisë ✅ by SidorelaDoko
Ngjyrat e dashurisë ✅
Një histori që flet më shumë për mendimet, ndjenjat se sa për lëvizjet dhe veprimet. Një histori që na flet p...
ranking #7 in dashuri See all rankings
2 Reading Lists