• Rumah Sakamaki😝💕
  • JoinedDecember 11, 2015


Last Message
Nr_Sakura Nr_Sakura Mar 08, 2019 10:45PM
Sorry3,i am so sorry,sya tahu sya dh lama tk update,sorry sesangat because author skarang busyyyyyyyy,byk keja nk di buat,sorry again
View all Conversations

Stories by Nur Suefeka
♡My Future Husband (Malay) ♡ by Nr_Sakura
♡My Future Husband (Malay) ♡
Subaru Sakamaki akan menjadi peneman di hati korang.Umur korang masa itu ialah 16 tahun.Selamat membaca. #126...
ranking #140 in blood See all rankings
♡KPOP IMAGINE♡ by Nr_Sakura
♡KPOP IMAGINE♡
Yang pasal KPOP IMAGINE ni bukan yang ada byuntae ke apa yang orang cakap kan tu.So saya buat yang tak ada by...
ranking #6 in pasangan See all rankings
✴Kisah Seram Sekolahku✴ by Nr_Sakura
✴Kisah Seram Sekolahku✴
♠Kisah ni tentang sekolah saya sendiri dengan kawan kawan saya.Sekolah korang pun ada kisah tersendiri...kan...
ranking #271 in seram See all rankings
4 Reading Lists