[HIATUS]

BEFORE YOU START GELEDAH MY ACCOUNT, MAKE SURE YOU READ THOSE RULES FIRST👇

✨بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم✨


Story updated time🕛
🕐Every weekend (Saturday/Sunday)😃
🕑An update every weekend😘
🕒No time cause I'll post anytime that I like huahahaha😆


🛑Also take note
If my semester start, I'll maybe stop for a little while. Bergantung kepada masa. Saya sempat, saya update. Saya tak sempat, saya tak update👌

Well, hi 🥳

I am a reader ... 📖
I am a writer ... 📝
Full time student ... 📚

Attract what you want by being what you want. Take a deep breath. Everything will be okay in the end. If it's not okay. It's not the end. 🥰

A super slow updater/writer. 😁

Arigatou for supporting meh! Muah cikit heee! 🤭😘


❗ALERT❗

🛑Cerita yang dihasilkan teramatlah cliche. Ulang baca, CLICHE!

🛑Kesemua hasil karya adalah hak cipta terpelihara dan hanya milik Nana_Jiha!

🛑Jika terdapat sebarang plagiat/copycat atau anda ada mengesannya, beritahu saya secepat mungkin untuk saya ambil tindakan.

🛑Karya saya yang latest bermula dari Beautiful Silent. Jadi, cerita saya yang sebelum itu adalah ketika diri saya masih muda dan masih kurang matang. Oleh itu, anda akan dapat mengesan banyak kekurangan pada karya lama saya. Jadi, maafkanlah saya. Saya akan cuba untuk memperbaikinya sebaik mungkin pada karya yang akan datang.

🛑Ye, saya memang seorang yang sangat-sangat sibuk. Jadi, saya memerlukan masa untuk menyiapkan dari bab ke bab yang lain.

🛑Follow saya kerana karya saya, bukan kerana mahukan followback. Jika saya followback anda, maknanya anda mempunyai daya tarikan.

🛑Jika karya saya ada TERsama dengan karya orang lain, tell me ASAP. I'll delete it or saya akan ubah jalan cerita saya.

🛑Orang dah followback, jangan lah unfollow. Cepuk kang!

🛑Kalau nak promote cerita korang di MB saya, pastikan follow saya dulu. Kalau tak follow, saya padam.

🛑Follow lah ig saya uhuk! Link ada dekat bawah heee...

Okay, Happy geledah!😆
  • Anime World
  • JoinedNovember 28, 2016



Last Message
Nana_Jiha Nana_Jiha Aug 10, 2021 11:59AM
Assalamualaikum dan hai.Saya nak maklumkan yg saya akan hiatus dari dunia oren ni buat beberapa ketika. Tidak tahu bila akan mula aktif balik.So, saya ingin memohon maaf atas kelewatan dalam proses...
View all Conversations

Stories by ジハ
BEAUTIFUL SILENT (HOLD ON) by Nana_Jiha
BEAUTIFUL SILENT (HOLD ON)
"Abang Harraz!" "Berapa kali aku nak kena beritahu kau? Jangan panggil aku abang. Aku bukan ab...
ranking #5 in cute See all rankings
SAYANGKU, MR AUTISTIC ✔  by Nana_Jiha
SAYANGKU, MR AUTISTIC ✔
→C O M P L E T E D← AISHA AULIA, seorang gadis yang kehilangan kerja kerana difitnah. Demi menyara diri sendi...
ranking #4 in happy See all rankings
IMAN UNTUK ZIYAD ✔ by Nana_Jiha
IMAN UNTUK ZIYAD ✔
→ C O M P L E T E D← Cinta pandang pertama? Ye ! Syed Ziyad Luqman sudah jatuh cinta pandang pertama dan jatu...
ranking #103 in love See all rankings
2 Reading Lists