Hye ! Nama diberi NOOR SYAZWANI. Boleh panggil Awa atau author. Dah 2 tahun saya buka account wattpad tapi tak pernah publish any story. SEBAB APA?

1. Saya tak setia orangnya. Saya dah buat lebih 50 story line yang berbeza tapi satu pun tak pernah habis. Sedeyh! kadang kadang buat satu cerita tuh then hilang idea and ilham lepastu rest lepastu terfikir story line baru yang tak boleh nak related dgn cerita-cerita lama. Maka semua itu berulang sampai abang Jamil mampos HAHAHAHAH.

Akhir kata, saya dah berjaya update satu cerita completed (boleh masuk tengok) dan cerita-cerita lain yang masih draft. Alhamdulillah!

Jadi dengan jasa baik korang, masuklah dan membaca dengan ikhlas hati kerana semakin tinggi nilai pembaca maka semakin tinggi ke 'happy' an author .

minta usya-usya laaa cerita saya tauu !

ig : @nr.syxwny16
  • Di muka bumi Allah🌻
  • JoinedFebruary 26, 2018




Stories by 🌻ℕ𝕆𝕆ℝ 𝕊𝕐𝔸ℤ𝕎𝔸ℕ𝕀🌻
VOTE WITH ME SERVICE [OPEN] 🌻 by NOORWANI57
VOTE WITH ME SERVICE [OPEN] 🌻
[OPEN] Hye guyz! Welcome to VOTE WITH ME SERVICE🌻 Buku anda tak ada siapa baca? Jauh lagilah nak merasa vote...
ranking #19 in fun See all rankings
SAHABAT BAIKKU [COMPLETED] by NOORWANI57
SAHABAT BAIKKU [COMPLETED]
[ SHORTSTORY] [ HIGHEST RANK - 5 IN BESTFRIENDFOREVER] Cerpen SAHABAT BAIKKU ini hanya luahan semata-mata...
ranking #263 in cerpen See all rankings
4 Reading Lists