Seorang student yang pemalas buat homework.
Seorang yang gedik nk tulis banyak novel tapi tergantung sebab kekeringan idea.
Seorang yang gengster tapi hati berbunga- bunga.

Cita- cita nak jadi doktor yang ayu tapi ganas dalam pembedahan dan penulis part time. Juga mengumpul semua novel yang wujud dalam dunia🤩.

Peminat turtle🐢 dan grapes🍇

Penulis yang suka tulis benda cliche🙂 (saya tak reti buat benda yang unexpected)
Semuanya korang boleh teka sebab aku punya story CLICHE!

Pembaca yang hentam je genre apa🤣


Yang sudah sedia untuk dibaca:
BE RAID'S GIRLFRIEND ✔️ #AriRaid❤️

Yang tengah ditulis:
THE HIGANBANA #book2(BRSG)❤️
RAINING DAY #KaRain❤️
THE LOKA #???❤️

Yang akan ditulis lagi:🙄
COME TO ME, LOVE
CINTA EMPAT SEGI
YOU'RE MY FATE
YES, I LOVE YOU


Aktif wattpad everyday
If nk grapefiyy followback bagitahu di MB or PM me


Instagram ~ hanya_seekor_turtle
  • JoinedDecember 27, 2018


Last Message
MissCafiyy MissCafiyy Aug 29, 2021 02:23PM
Hai! Esok insyaallah kalau fiyy free, fiyy update 5 bab terus... Thanks for supporting me.... I really appreciate it.... Komen banyak- banyak tau.... Fiyy suka baca❤️.... Next bab akan banyak kejutan...
View all Conversations

Stories by missgrapes
THE HIGANBANA (On-going) by MissCafiyy
THE HIGANBANA (On-going)
THE HIGANBANA BOOK 2 OF BE RAID'S GIRLFRIEND (tak baca book 1 pun tak pa tapi kena baca slow slow) Seorang pe...
ranking #3 in pembunuhan See all rankings
BE RAID'S GIRLFRIEND (COMPLETED)✔️ by MissCafiyy
BE RAID'S GIRLFRIEND (COMPLETED)✔️
Known as MY PSYCHO BADBOYFRIEND Short story Kami kawan sepermainan. Semakin membesar semakin berubah. Seoran...
ranking #8 in sekolah See all rankings
THE LOKA  by MissCafiyy
THE LOKA
3 KERAJAAN 3 KUASA 3 HATI 1 CARA THE POWER HAS TO STOP BECAUSE THEY'RE GETTING STRONGER Negara EkaSukma, nama...
ranking #17 in diraja See all rankings
10 Reading Lists