Bună! Îți mulțumesc că te-ai oprit pe pagina mea.

Am început să scriu într-o noapte fierbinte de vară - cu aproximativ 7 ani în urmă. Pe atunci terminasem de citit seria Twilight și fusesem așa vrăjită de modul autoarei de-a povesti, încât mi-am zis: "Hei, tu de ce nu ai putea să încerci?" și atât mi-a trebuit. De atunci, din noaptea aia, nu m-am mai putut opri. Nu scriu numai un gen anume, îmi place să mă joc cu toate, să le testez și să mă dedic poveștii trup și suflet.

Stă în firea mea să despic firul în cele mai micuțe și minuscule detalii și să-i cunosc fiecare substrat; asta cred că se vede și în modul în care îmi relatez ideile. Când citesc o poveste vreau să îi și simt cuvintele, să treacă prin mine. Să mă facă să simt ceva, orice. Să mă contopesc cu personajul, să fiu în mintea lui/ei. Vreau să uit de propriul haos din mine și să trec în haosul altcuiva, chiar dacă este pentru puțin timp.

Scrisul - și o poveste în sine - este despre a te transporta cu totul, cu absolut fiecare celulă din ființa ta într-o altă lume. Este despre luarea unui amalgam de sentimente și de momente, și a le modela în ceva pozitiv, chiar dacă efectul asupra ta a fost negativ. Este arta de-a sfărâma durerea și de-a strânge acele milioane de cioburi într-un mozaic care să zidească frumos pe altcineva. Vreau când citești de la mine să uiți - și dacă nu visez prea măreț - să te vindeci prin cuvintele mele. Să curgă peste rana ta ca un pansament. Îmi doresc să te pot ajuta măcar într-un procent de 1% cât mă ajută pe mine scrisul sau cât mă vindecă. Dacă citești de la mine și ești bine, eu sunt fericită. :)

Îmi place natura, liniștea și pacea, iar dacă mai am la îndemână și o carte, nu mai am nevoie de nimic. Iubesc cu toată ființa mea animalele, le-aș alege oricând în detrimetrul oamenilor - fără supărare, îmi plac și oamenii, dar aceștia din urmă mă obosesc. Mă uit la multe seriale și citesc la fel de mult. Când scriu, respir - când citesc, trăiesc. Cărțile sunt totul pentru mine.
  • Hunedoara, România.
  • JoinedDecember 5, 2014Stories by Claudia Bozan
Iubește-mă până mâine by MesmerizeBlack
Iubește-mă până mâine
Cara Walter este îndrăgostită de vecinul ei cu fiecare celulă din corpul său. Viața i s-a schimbat în momentu...
ranking #2 in maine See all rankings
Tatăl lui by MesmerizeBlack
Tatăl lui
ATENȚIE: Aceasta este prima versiune a cărții. Plănuiesc să o rescriu foarte curând. Poate conține greșeli și...
2 Reading Lists