Mardelll

nirfarose7

Done bace,,bercampur baur perasaan bace kisah nih.. enjoy bace biapun ending bkn dlm kepala.. haha.. next tgu yg lain.. 
Reply

aurorasnow_

@abil327 me too.  but the whole storyline best gila 
Reply

abil327

@Mardelll arghhhhh done baca,, i never expected the endingg huhuhuhu mantapp boekk lahh mardell hehehehe sapa yg belum grab kena grabb tauu rugii haa✌️✌️
Reply

taaaayanhujn

adriel dgn Mary ni yg mana ehsis suda lupaa

Mardelll

nirfarose7

Done bace,,bercampur baur perasaan bace kisah nih.. enjoy bace biapun ending bkn dlm kepala.. haha.. next tgu yg lain.. 
Reply

aurorasnow_

@abil327 me too.  but the whole storyline best gila 
Reply

abil327

@Mardelll arghhhhh done baca,, i never expected the endingg huhuhuhu mantapp boekk lahh mardell hehehehe sapa yg belum grab kena grabb tauu rugii haa✌️✌️
Reply

nshmkz

Saya dah beli buku rubiena, ebook nash pon dh beli.. cepatlah sambung leyla dgn eliazjane tu  nak buat koleksi semua penulisan mardell 

nshmkz

@Nurain649 dkt shopee tp dh lama dh.. tktau sekarang ada lg tk dekat shopee
Reply

maimatiis85

@nshmkz d mn ade jual buku rubiena ...  Sy pun nak
Reply

Nurain649

Mane awak beli buku rubiena yee?
Reply

ethrellls

Bila Nash nk dibukukan ??

purpleros3

hi. Ebook Nash ade lagi ke? Harga berapa ya sekarang ni? 

FlociaMikal

@purpleros3 haah nak oder lg lh ebook Nash yang sya beli hri TU dh knak delete dekat email lama ni ndk oder repeat baca . @mardell
Reply

_zyhn_

Hi sis, ebook untuk Nash ada lagi tak