Hoi, gezellig dat je er bent!

Laat ik me allereerst maar eens voorstellen. Hier wordt ik graag Maite of een andere variant van mijn gebruikersnaam genoemd, al zal je mijn vrienden ook wel eens ANNEEEEE ergens op Wattpad zien roepen. Ik woon al mijn hele leven in de stad die bekend staat om haar kaas en de siroopwafels en in 2035 zal Pasen op mijn verjaardag vallen.

Schrijven is mijn passie. Ik kan er alles in kwijt wat ik niet hardop zou durven te zeggen. Al mijn zorgen en dromen. Ik hoop mensen te kunnen inspireren met de teksten die ik schrijf, al schrijf ik vaak ook gewoon omdat ik het leuk vindt. Ik houd er erg van om te experimenteren en zo nieuwe genres en schrijfstijlen te ontdekken. Zo is elk verhaal weer een nieuw avontuur waar ik ontzettend veel van leer.

Ik droom van een toekomst zonder zorgen, één waarin ik gelukkig getrouwd zal zijn met een lieve vrouw en ik mijn kinderen op zal kunnen voeden in een omgeving waar ze nooit bang hoeven te zijn om fouten te maken, ze zich veilig en geliefd mogen voelen en gelukkig kunnen zijn. Ik hoop later naar Zweden of Ierland te kunnen emigreren, om daar volledig omringt door de natuur echt mezelf te kunnen zijn.

Op dit moment organiseer ik een schrijfwedstrijd en ik vind het absoluut geweldig om te doen.
Ook ben ik bezig een aantal korte verhalen te herschrijven en hoop ik spoedig een verhalenbundel online te kunnen zetten waarin deze verhalen gebundeld zijn.
Daarnaast ligt mijn project "Een week" op dit moment te rusten, tot ik met een frisse blik aan het herschrijven kan beginnen, waarna hij online zal komen te staan.

MaiteMarie
  • Onder een steen
  • JoinedMay 6, 2019


Last Message
MaiteMarie MaiteMarie Jul 08, 2020 08:03AM
Hoi! Sorry voor het inactief zijn. Het is allemaal nogal hectisch hier en ik heb geen idee wanneer ik weer de rust heb om vaak terug online te zijn. Hopen dat ik snel een kamer heb dus.
View all Conversations

Stories by Maite Marie
Waar woorden spreken, schrijfwedstrijd [GESLOTEN] by MaiteMarie
Waar woorden spreken, schrijfwedst...
De inschrijvingen zijn gesloten. Welkom allemaal! Dit is een schrijfwedstrijd (zoals je al aan de titel had k...
ranking #62 in wedstrijd See all rankings
Mijn verhalen voor schrijfwedstrijden by MaiteMarie
Mijn verhalen voor schrijfwedstrij...
In dit boek zet ik alle verhalen die ik schrijf voor schrijfwedstrijden! Als je dat nog niet had kunnen zien...
ranking #175 in schrijfwedstrijd See all rankings
4 Reading Lists