I guess, I don't want to be Lalyss anymore, at least not in this acc hm











Untuk pembelian novel SDN, boleh dm wattpad, whatsapp (0125504852 - Lyss) atau dm personal ig dekat bawah.

ig; @alyshahhalim

Link bawah ni adalah link youtube trailer SDN
  • Freaking Shit Town
  • JoinedOctober 10, 2015



Last Message
Lalyss- Lalyss- Aug 27, 2021 08:46AM
Oh yeah btw, SDN tinggal 8 buah sahaja. Grab sekarang sementara masih ada, nak habiskan stock je ni, lepas ni dah tak restock ^^ nak promote tak lepas lagi ni, so alang alang ni yeah, jangan lupa dm...
View all Conversations

Stories by alyshah
[√] Suami dari Neraka ° jjk  by Lalyss-
[√] Suami dari Neraka ° jjk
"Aku terima nikahnya Wafa Nur Zara Binti Abdul Malik dengan mas kahwin RM250 tunai." ...
ranking #13 in sad See all rankings
Suami Perfection ° kth  by Lalyss-
Suami Perfection ° kth
" Aku terima nikahnya ... " - Muhammad Riz Aiman Kim ••• - Islamic Fanfiction Mala...
ranking #393 in bangtanboys See all rankings
[√] Suami Mithali ° kth  by Lalyss-
[√] Suami Mithali ° kth
"Kau nak pikat isteri kau kan ? Jadi dengar cakap aku, jangan banyak cerita. Kau kena jadi suami mithali...
ranking #290 in bts See all rankings
3 Reading Lists