KimLia821

Hai............ 
          	
          	Album aku dh sampai.... 
          	
          	Kbye ✌

KimLia821

Hai............ 
          
          Album aku dh sampai.... 
          
          Kbye ✌

KimLia821

Aku baru beli album the boyz siakkk.. 
          
          My very first album!!!!!  
           
          Aku beli chase ver punya sebab dia lawa thoo..  Color gold gituuu...  Nmpk kaya sikit  
          
          Me with perasan tk boleh dipisah kannn hahahahaha...  Sape ade beliiii???  Share ahhh nanti...
          
          Btw, 
          Aku excited mcm aku menang olimpik!!!   
          
          Harap dpt photo card sangyeon..  Aku nk sangyeon.... Aku nk sangyeon..  Kalau sesiapa yg beli pastu dpt sangyeon bagitahu aku..  
          
          K tuje nk bagitahu...  Bye bye 

KimLia821

Hai kaliannn... Haha tibe ann..  Lantaklah..  Cuma seyya nk bagitahu yg ssyya mungkin tk elalu on skrg sbb fon seyya rosak..  Nipun iye curi ii bukak kan fon mummy iye...
          
          Af yg seyya join tu please fhm ok...  Nanti bila fon seyya dh ok seyya spam...  
          
          Sekian dari hakak lawa lagi kan hot...  Ehhh tibeeeeee.. 
          
          Bubyeeee

KimLia821

Wattpad aku sendu baiii.... 
          Tkde sape nk update ke??? 
          
          Aku bosan ni....
          
          

KimLia821

Hai hallo anyeonghaseyo whatsupp konochiwa k melebih dah
          
          Korang supportlah cite ni
          Sape deobi boleh baca ahh.. Ni cite sangyeon... Member aku baru buat acc ni... Nanti baca ehh.... Gumawo
          
          Ni link dia
          https://my.w.tt/39O0ltznr7 

KimLia821

Korangggggggggg!!! 
          
          Aku sedih
          
          
          
          
          
          
          
          
          Cehh tkde ahhh ahakk
          
          Aku bosan...... 
          
          
          K bye

yourstrulycsb

Hiii! Thankyu awak sbb sudi add buku saya kt reading list~ have a good day and selamat hari raya! ♥♥♥♥♥

KimLia821

@tteokbeokkisoo Hii!! Welcome and selamat hari raya jugakk!!!
Reply

KimLia821

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin!!! 
          
          -Lia-

KimLia821

Aku kembali... Lol...
          
          Aku tk tahu berapa lama aku tk bukak benda Oren ni...
          
          Aku teruninstall guyss T_T INI menyebabkan aku malas nk install balik ^×^ now aku dh install so yaaa... Sambutlah akuuu... Hahahahahaha....
          
          And aku mintak maaf kat author ii yg aku join AF tu... Jeongmalll mianhaee...  
          
          Also kepada rakan ii wattpad kuu kalau korang ade pm aku but aku tk balas (actually tkde pun hahahaha) k bye
          
          
          Selamat berpuasa!!

KimLia821

If X1 memenag dibubarkan, 
          
          Hope diorang redebut as a unit like JBJ.
          
          PLEASE!! HOPE OT11!! 
          
          Aku nk diorang sama ii.... T_T