link grup cont: https://www.facebook.com/groups/527199804369538/
Grupul se numește "Drăcuşorii(Kiera Aslog)"
în caz că nu merge să îl accesați de pe telefoane
Cont pe insta: Kiera Aslog
Celălalt cont al meu @Madelenblack (cărţi exclusiv boyxboy)

"Ieși la întâlniri cu o fată care nu citește. Caut-o într-un cotlon cât mai ascuns al unei bodegi de duzină. Găsește-o înconjurată de fum, mirosind a alcool și luminată de diversele culori ale globului de discotecă.

Deschide discuția cu ea, folosindu-te de trivialități nonsentimentale. Folosește replici de agățat. Scoate-o afară când noaptea este în toi. Ignoră atingerea oboselii. Sărut-o în ploaie sub lumina slabă a unui bec stradal, pentru că ai văzut asta într-un film. Fă o remarcă la lipsa de semnificație a acestui lucru. Du-o în apartamentul tău. Termină seara făcând dragoste. Fă dragoste cu ea!

Fii cu o fată care nu citește, pentru că fata care citește cunoaște importanța intrigii. Ea poate să traseze granițele prologului și să ascută crestele climaxului. Le simte în ea. Dar, deasupra altor lucruri, o fată care citește cunoaște semnificația unui sfârșit. Ea este conștientă de sfârșit. A spus adio miilor de eroi, cu doar o grimasă de tristețe. Așa că nu spera la mai mult!

Nu fi cu o fată care citește, pentru că sunt povestitoare. O să fii cu Joyce, cu Nabokov, cu Woolf. Tu, cea din bibliotecă, cea de pe platforma de la metrou, cea din colțul cafenelei, cea din fața ferestrei. Tu, cea care îmi faci viața atât de a dracului. Tu, fata care citești, mă faci să vreau să fiu tot ce nu sunt. Dar sunt slab și te voi dezamăgi, pentru că tu ai visat la cineva care e mai bun decât sunt eu. Nu vei accepta viața despre care ți-am vorbit la începutul piesei. Tu vei accepta doar pasiunea, perfecțiunea și o viată demnă de povestit. Nimic mai puțin. Deci, la naiba cu tine, fată care citești. Urcă-te în următorul tren și ia-l și pe Hemingway cu tine. Sau, poate, stai și salvează-mi viața"
  • Neverland
  • JoinedAugust 7, 2016


Last Message
KieraAslog KieraAslog Mar 22, 2020 03:24PM
Hei, oameni! Credeți că mă puteți ajuta puțin cu o temă la facultate? Trebuie să completați un chestionar care nu durează mai mult de un minut. M-ar ajuta maxim implicarea voastră! Mulțumesc anticipa...
View all Conversations

Stories by Kiera
Drako by KieraAslog
Drako
Drako (Latura sa întunecată) Despre băiatul care a renăscut din foc. Atunci când destinul aduce împreună două...
+5 more
Un altfel de băiat rău by KieraAslog
Un altfel de băiat rău
Ghinionul pare că se ține scai de Aimée diLauren în momentul în care află că este selectată pentru a fi viito...
ranking #8 in drama See all rankings
Hex by KieraAslog
Hex
Hex (Latura sa viciată) Spin-off după Drako (trebuie să o citiți pe aceea prima dată) Despre băiatul care a u...
1 Reading List