link grup cont: https://www.facebook.com/groups/527199804369538/
Grupul se numește "Drăcuşorii(Kiera Aslog)"
în caz că nu merge să îl accesați de pe telefoane
Cont pe insta: Kiera Aslog
Celălalt cont al meu @Madelenblack (cărţi exclusiv boyxboy)

"Ieși la întâlniri cu o fată care nu citește. Caut-o într-un cotlon cât mai ascuns al unei bodegi de duzină. Găsește-o înconjurată de fum, mirosind a alcool și luminată de diversele culori ale globului de discotecă.

Deschide discuția cu ea, folosindu-te de trivialități nonsentimentale. Folosește replici de agățat. Scoate-o afară când noaptea este în toi. Ignoră atingerea oboselii. Sărut-o în ploaie sub lumina slabă a unui bec stradal, pentru că ai văzut asta într-un film. Fă o remarcă la lipsa de semnificație a acestui lucru. Du-o în apartamentul tău. Termină seara făcând dragoste. Fă dragoste cu ea!

Fii cu o fată care nu citește, pentru că fata care citește cunoaște importanța intrigii. Ea poate să traseze granițele prologului și să ascută crestele climaxului. Le simte în ea. Dar, deasupra altor lucruri, o fată care citește cunoaște semnificația unui sfârșit. Ea este conștientă de sfârșit. A spus adio miilor de eroi, cu doar o grimasă de tristețe. Așa că nu spera la mai mult!

Nu fi cu o fată care citește, pentru că sunt povestitoare. O să fii cu Joyce, cu Nabokov, cu Woolf. Tu, cea din bibliotecă, cea de pe platforma de la metrou, cea din colțul cafenelei, cea din fața ferestrei. Tu, cea care îmi faci viața atât de a dracului. Tu, fata care citești, mă faci să vreau să fiu tot ce nu sunt. Dar sunt slab și te voi dezamăgi, pentru că tu ai visat la cineva care e mai bun decât sunt eu. Nu vei accepta viața despre care ți-am vorbit la începutul piesei. Tu vei accepta doar pasiunea, perfecțiunea și o viată demnă de povestit. Nimic mai puțin. Deci, la naiba cu tine, fată care citești. Urcă-te în următorul tren și ia-l și pe Hemingway cu tine. Sau, poate, stai și salvează-mi viața"
  • Neverland
  • JoinedAugust 7, 2016


Last Message
KieraAslog KieraAslog Jul 04, 2022 09:54AM
Ola!Voiam doar să anunț pentru doritori că până pe 6 Iulie eu și cei de la Bookzone organizăm câteva concursuri cu seria Hex, atât pe conturile de Instagram, cât și pe paginile de Facebook, Bookzone...
View all Conversations

Stories by Kiera
Ispitirea lui Anders by KieraAslog
Ispitirea lui Anders
Eden nu s-a așteptat niciodată ca o simplă întâmplare nefericită să o aducă în vizorul superstarului echipei...
Pe căi greșite by KieraAslog
Pe căi greșite
Primul volum din seria „Hispanic Ways". „Unde sunt ei, acolo e și focul." Juliet Mendoza nu ar fi t...
Un sărut în Santorini by KieraAslog
Un sărut în Santorini
După o dureroasă decepție în dragoste, Alex Matthews se lasă convinsă de sora ei, Rose, să plece într-o vacan...
ranking #88 in dragoste See all rankings
1 Reading List