╭─────────────────────
╰─➤ welcome to kentang's profile ♥

❝ be like diamonds, not like pebbles! ❞
╭┉┉┅┄˚ ༘♡ ·˚
꒰ call me potato ꒱ ┆
︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶︶

🌌 16
🌌 malaysia
🌌 tired of shits
🌌 +×+
🌌 huening k 💖

* ⋆♡︎. *.
⋆♡·˚ ༘ ♡* 🔭

🌌 status: hiatus krn writer block

🌌 followback? mention huening k peloles afufufuffu. ada masa, kentang polobek.

🌌notes: mohlah baca reramai karya aku di bawah ini sobs sobs.
  • dorm teaextea (╯3╰)
  • JoinedNovember 16, 2018



Last Message
KentangPink KentangPink Aug 13, 2019 05:58AM
╭┉┉┅┄┄┈•◦ೋ•◦❥•◦ೋ•5 things abt myself! ☟✎ tanda² aku addicted dengan seseorang idol ialah aku akan tengok funny moments, sad moments, angry moments atau apa apa moments lah ttg idol tu dimana mana s...
View all Conversations

Stories by hyuka 🐧
marriage?! || jws 💑 by KentangPink
marriage?! || jws 💑
"Sesungguhnya, perkataan kahwin langsung takda dalam kamus hidup aku." - Seo Hakyung "Tak bol...
ranking #6 in yanan See all rankings
dionysus || jjk 🍷 by KentangPink
dionysus || jjk 🍷
Dia bukan jejaka biasa. Dia jejaka luar biasa. Dia turun dari kayangan. Ya, dia seorang dewa. Dewa yang boleh...
ranking #271 in jjk See all rankings
bodoh || pjm 🍃 by KentangPink
bodoh || pjm 🍃
Dia bodoh sebab percayakan gadis macam aku. Tapi aku juga bodoh sebab boleh terjatuh sayang dan cinta dengan...
ranking #235 in pjm See all rankings
7 Reading Lists