i'm crying in the water, so... you don't hear the sound.
i just kill myself sometimes.

➳ Sunt necunoscuta din ultimul rând. Acea străină care vede și știe tot ceea ce se întâmplă în jurul ei, însă despre care nimeni nu bănuiește de unde vine sau ce face.

➳ Sunt necunoscuta care a tânjit cu inima ei mizerabilă către cea mai idealistă versiune a ei, iar atunci când a dat greș, i-au cedat măruntaiele. Acea străină care a fost adorată de Lună și îngropată de Soare într-o altă viață, pe când se credea reîncarnarea unui fluture monarh.

➳ Sunt necunoscuta care s-a lăsat sufocată de frici și nesiguranțe, care a trădat suflete nevinovate, a mințit, a îndepărtat, a îndurat și a călcat pe propriile visuri de dragul amintirilor ei frivole. Acea străină ce nu și-a putut ucide vulnerabilitatea.

➳ Sunt necunoscuta care a oferit din ea fragmente de molecule arse și care a umplut goluri de frânturi cu fraze nocturne. Acea străină care îți așterne chiar acum scenariile ei morbide, romantice, motivaționale, sinistre și bolnave, sperând că într-o zi... O vei observa.

În cazul în care ceea ce ai citit mai sus a reușit să-ți stârnească puțin atenția și îți dorești să afli mai multe despre persoana mea, te invit să arunci o privire asupra lucrării mele, "Distopia minții tale". În ea vei găsi cele mai sumbre, întortocheate, dar și intime gânduri ale mele.

Cartea este o colecție vastă de legături și prietenii, la care am adăugat toxicitate și extaz, dar mai ales iubire și sentimentul neacceptării de sine, în compoziție cu tragedie, confuzie și decizii deviate.
  • please not again.
  • JoinedMay 25, 2020Last Message
Karen_Eirene Karen_Eirene Apr 15, 2022 10:26PM
    Hei... e primul anunț pe care-l fac aici. Îmi închipui că persoanele care mă urmăresc de ceva timp știu că eu nu ofer aici detalii semnificative despre mine. Am decis să fac o excepție, întrucât...
View all Conversations

Story by 𝗸𝗮𝗿𝗲𝗻 🖇️‘°•.*
Distopia minții tale by Karen_Eirene
Distopia minții tale
| Ficțiune psihologică cu romantism | Normalitatea toxică a Hermionei e pe punctul de a se sfărâma când î...