IzzatyRazak

Hello semuanya! KECAMUK is out, OH NO, JANGAN CAKAP AKU JATUH CINTA boleh beli dekat website because I don't think so dekat bookstore ada lagi, but korang boleh request kat gempak starz for reprint! BUKAN YANG TERINDAH, sumpah best, tolonglah baca :(

Afiq1802

@IzzatyRazak akakk cerita KECAMUK besttt gilerrrr XD...Saya sebak sikit baca ending dia but yeahhh citer tu mmg awesome..still x leh move on dgn boyfriend Damia..jahat betul XD...I give 10/10 for this story.Nanti akak tulis laa lagi ehhh..All the best to you.❣️❤️
Reply

IzzatyRazak

Thank you, enjoy!
Reply

AugusthinNathalia

Bismillahirohmanirrahim.
          Hi kakak,,,izin promote yah:))
          
          Disini saya mau menawarkan jasa editor EYD tanda baca dan kebahasaan nih buat cerita kakak",, barangkali kakak" ada yang minat langsung hub saya yah,,
          Wa : 081246567152
          Email : augusthin9@gmail.com
          Mumpung ada nih segera dimanfaatkan yah:))
          
          Terima kasih:)

IzzatyRazak

Hello semuanya! KECAMUK is out, OH NO, JANGAN CAKAP AKU JATUH CINTA boleh beli dekat website because I don't think so dekat bookstore ada lagi, but korang boleh request kat gempak starz for reprint! BUKAN YANG TERINDAH, sumpah best, tolonglah baca :(

Afiq1802

@IzzatyRazak akakk cerita KECAMUK besttt gilerrrr XD...Saya sebak sikit baca ending dia but yeahhh citer tu mmg awesome..still x leh move on dgn boyfriend Damia..jahat betul XD...I give 10/10 for this story.Nanti akak tulis laa lagi ehhh..All the best to you.❣️❤️
Reply

IzzatyRazak

Thank you, enjoy!
Reply

IzzatyRazak

Yo! Hi, Bukan Yang Terindah is out, fresh from the oven, give it a try! My novel,  KECAMUK is also out, go grab them from bookstores nearby, lepastu boleh chat me for sequel hahaha! xoxo

IzzatyRazak

@AQBIASA Oh really? Awh thank you so much, glad you like it :) <3
Reply

AQBIASA

@IzzatyRazak dah beli and dah baca!so best!!☺❤
Reply

IzzatyRazak

Awh, it’s okay, you’ll get it sooner or later :)
Reply

Bb2006_qiss

Aslm kak 
          
          Akk ingat lagi x novel akk yg diterbitkan oleh siri magic Bean tu
          
          Yg tajuk die oh no! Jangan cakap aku dah jatuh cinta
          ......
          Saya pon dah jatuh cinta dgn buku tu♥️♥️♥️

IzzatyRazak

@Bb2006_qiss Kecamuk :)
Reply

Bb2006_qiss

@Bb2006_qiss 
            
            Ape tajuk die kak
Reply

IzzatyRazak

Wasalam. Thank you so much. ada novel baru publish jugak, jgn lupa beli ☺️
Reply

IzzatyRazak

Bukan Yang Terindah, a brand new story from me, apa yang i boleh janji, it is a lot of fun. Even much better dari 'Aku Suka Kau Kott' and few others, i swear! Go check it out. It's a short story, and i will update real soon! Do leave your votes and comments!

shafms

Hai! Novel akak yg under magic bean best sangat! Nanti kalau akak ada publish satu lagi buku inform tau. :D Nak tanya, berapa lama akak tunggu karya kakak dinilai oleh magic bean? Boleh sampai 2 bulan tak?

IzzatyRazak

next book in progress  
Reply