HumairahSaffina4

*Tok Tok!* Ada org tak tu? Ouh ada hmm.. jadi hadirnya saya disini nak bagitau awak awak semua.. berita yang kurang baik. TuT harap awk semua still support saya.. huhu. 7/1/23 saya terpaksa hiatus aplikasi oyen ni. Dan jgn terkejut mybe 2 ke 3 bulan takde sebarang update dari saya
          	. And yeah, i still student yg berasrama. Harap sgt korg faham my privacy "( maaf salah silap saya tika menulis. Doakan my future oky. Don't worry, sy takkan unpublish anak anak saya. Tapi cuma rehat sekejap... Baru cadang nak update cite baru kat korg. Hm tapi tula, keadaan tidak mengizinkan untuk sy publish skrg. TvT. Ada masa free or sy cuti insyaallah sy akan kembali update ma BF and NUSYUZ! And bakal story baru juga! Panjang lak aku membebel. Haha sekali kala lepasni takde dah~~ gaga. 
          	
          	Sekian,
          	Humayra<3

AR-037

@HumairahSaffina4 good luck study akak tu amin
Reply

HumairahSaffina4

@arranyaaaa *hug aaa tysm ma pretty! Harap awk akan sentiasa support BF ><
Reply

chaarosie

hye awak ! jemputlah baca my first setori ni
          
          Pertunangan yang dianggap pengakhiran rupa-rupanya hanyalah permulaan bagi cerita mereka. Mereka berbeza gaya hidup. Berbeza latar belakang. 
          
               "Hubungan kita hanya sementara. Selepas semua ni selesai, kita putus" - HAZEL ERLYNA
          
               "But I already fall for you, little nut" - NOAH WILDAN
          
          Perjumpaan yang tidak dirancang tiba-tiba menjadi pertemuan yang bakal menghancurkan hidup masing-masing tanpa mereka sedar.
          
          Si no puedo tenerte, nadie debería,
          
               "I'm willing to kill anyone for you, mi corazón" - NOAH WILDAN
          
          Ya... Noah sudah gila kerana cinta. Dia sanggup melakukan apa sahaja asalkan dia mendapat gadis idaman. Obses ? Sudah tentu. Psikopat ? Mungkin.
          
               "Be a good girl, little nut or not I will make you regret" - NOAH WILDAN
          
          Selagi Noah hidup, nyawa Hazel ialah miliknya !
          
          https://www.wattpad.com/story/306259833
          
          thankyouu awak ♥️