The movie

Nak followback? Mention lahh kt sebelah
Aku bukan jenis yg tak layan mesej orang
Kalau aku tak layan pun bersebab


SLENDERMAN [COMPLETE]
🔀 ⏪ ▶ ⏩ 🔁
4.00 ________________。_ -0.00


Arahan Dari Ouija 1,2,3 and 4 The Last Series [COMPLETE]
🔀 ⏪ ▶ ⏩ 🔁
4.00 ________________。_ -0.00


First Work With Zombie 1 and 2 [NOW]
🔀 ⏪ ll ⏩ 🔂
3.20 ______________。____ -0.40


5 Wishes Before I Left [COMING SOON]
🔀 ⏪ ▶ ⏩ 🔁
0.00 _。_________________ -4.00

ⓒPENULISAN and IDEAL sendiri
  • JoinedAugust 14, 2017



Last Message
Denny_endy Denny_endy May 31, 2019 10:49AM
For story FWWZ2 aku masih terus kn update and aku akan abis kn story ni jugak...sorry sebab jarang update, fon aku problem sikit...https://www.wattpad.com/story/152572454
View all Conversations

Stories by deNNY.ddy
First Work With Zombie 2 by Denny_endy
First Work With Zombie 2
First Work With Zombie 2 Setahun telah berlalu, Fariz yang bekerja sebagai menajer berjalan dengan baik. Satu...
ranking #2 in g2c See all rankings
5 Wishes Before I Left | JJK by Denny_endy
5 Wishes Before I Left | JJK
Tiada satu pun benda yang hidup mampu lari dari kematian. 4 tahun menetap di New York. Jungkook pulang untuk...
ranking #344 in jjk See all rankings
10 Hari Sebelum Berangkat (Editing) by Denny_endy
10 Hari Sebelum Berangkat (Editing)
[BEST TEENFICTION IN FABULOUSAWARDS2017] "Sebelum pukul 9.30 pagi korang masih ada masa lagi sebelum Kar...
ranking #1 in airport See all rankings