• JoinedJuly 17, 2019Stories by 🥀🌙
The Mafia's Son🩸 by -_-Aira
The Mafia's Son🩸
🩺 Dashuria na shmanget kur e kërkojmë dhe na ndjek kur e shmangim. Lëndojmë ata që na ndjekin, dhe ndjekim a...
ranking #1 in thriller See all rankings
The crown of light✨ by -_-Aira
The crown of light✨
🔮✨ "Kur dashuria është e madhe gjithmonë ka mrekulli." Nuk lejohet kopimi i tekstit apo i fotove n...
ranking #261 in fantastica See all rankings
1 Reading List