The Masked Girl (Sh...
By MaskedGirl06
8.1K
658
298
  • Romance

Description

3...2....1 Dhe tek kulla Eifel shkruhet "Ana a deshiron te behesh e dashura ime!?".... Eshte historia ime e pare shpresoj tju pelqeje....

Kapitulli 1

Continue Reading on Wattpad
The Maske...
by MaskedGirl06
8.1K
658
298
Wattpad