Damn You Player
By Elion3
115.6K
1.1K
35
  • Romance
  • adult
  • bahasamelayu
  • cerita
  • damn
  • malay
  • melayu
  • player
  • romance
  • romanticcomedy
  • teen
  • teenfiction

Description

Damn you player is a Malay wattpad story. Seorang ni diva bukan main tapi bab perasaan dialah yang paling cepat tersentuh,dia paling kuat menagis walaupun benda kecik.Tengok cara permakaian dia buat orang tua geleng kepala dan boleh buat lelaki toleh dua kali.Tapi bila dia dah buat satu kesilapan besar yang boleh tunggang terbalikkan dunia dia yang dulunya dianggap heaven. Seorang lagi,lelaki yang good looking.Kerja pun bagus.Kalau mak cik-mak cik tengok mesti nak buat menantu.Ya lah husband material kan.Jangan di sangka muka handsome baik orangnya. Tapi bab perempuan dialah yang paling suka dumped permpuan sana sini.Suatu hari bila ditakdirkan karma berlaku pada batang hidungnya sendiri. WHAT GOES AROUND COMES AROUND! "Bella I akan bertanggunjawab kalau you pregnant.I akan jadi ayah untuk anak kita dan imam untuk you,sayang."Darwin Takkan tengok je Click add to library. MENGANDUNGI UNSUR BACAAN YANG TIDAK ELOK UNTUK KANAK-KANAK.KALAU NAK BACA DIPERSILAKAN.SORRY FOR THE GRAMMAR MISTAKES.

intro

Continue Reading on Wattpad
Damn You...
by Elion3
115.6K
1.1K
35
Wattpad