Sixth Sense : Kembar
By nisrinanisha
83.7K
5.4K
132
  • Paranormal
  • paranormal

Description

Pernah dengar perkataan Sixth sense ? Tahu tak maksud sixth sense ni ? Sixth sense ni actually bermaksud deria keenam . Tak semua orang mampu memiliki dan menggunakan kelebihan ini dengan baik . Baiklah . Aku ada satu cerita pasal sixth sense ni . Aku tahu . Korang semua suka dengan cerita seram kan ? Meh sini aku belanja satu cerita . The Twinnies. Pada mulanya ahli kumpulan itu hanyalah kembar seiras iaitu Qisrina dan Tina . Qisrina , gila IT dan gemar akan paranormal activity serta banyak mulut . Tina , mempunyai kelebihan dari kecil lagi namun seorang yang sangat pendiam . Tidak berapa lama kemudian , kembar lelaki yang terdiri daripada Raziq dan Haziq datang memunculkan diri . Mereka telah menyertai The Twinnies . Raziq , seorang abang yang sungguh tegas dan gila bermain game . Haziq , seorang adik yang suka berfesyen serta baik orangnya . Namun , kedatangan itu telah mengubah hidup mereka semua . Sesuatu telah berlaku dan setiap seorang dari mereka telah diganggu teruk oleh sesuatu yang mereka tidak dapat tafsirkan . Adakah puncanya disebabkan oleh Haziq dan Raziq ? Atau . . . Qisrina dan adiknya ? Berjayakah mereka merungkai misteri gangguan yang mereka alami itu ? Jeng ! jeng ! jeng ! Amacam ? Best tak ? Kalau dah rasa nak baca tu . . . Baca je lah . Aku tak paksa . Lagipun sikit je bab dia . Dan jangan risau . . Takda sesiapa pun tengah perhati kau nanti bila dah baca . Hehehe . Sekali lagi . . . Hati - hati . Ada yang memerhati . (; © nisrinanisha | 2016 Best achievement #3 in Paranormal - - - p.s. Dedicated to Fildzah, Sabiha & Izzati and also a big thanks to them because without them, this story will never exist ♡

BAB 1 : Twinnies

Continue Reading on Wattpad
Sixth Sen...
by nisrinanisha
83.7K
5.4K
132
Wattpad