A Dangerous Couple...
By qeehoney
349.2K
2.8K
417
  • Romance
  • 18
  • action
  • actionromance
  • beautiful
  • comedy
  • cry
  • curang
  • died
  • fight
  • funny
  • handsome
  • happy
  • hurt
  • islamic
  • killer
  • mafia
  • melayu
  • murder
  • pain
  • romance
  • sad
  • sadness
  • silat
  • twingirls

Description

Mengisahkan tiga jejaka mafia yang dikenali sebagai MAFIA ACE, iaitu Zayder, Alpha dan Xavier.Mereka tidak pernah terfikir untuk memiliki teman hidup kecuali Zayder. Tapi sejak bertemu anak kawan ibu bapa mereka, banyak pula cabaran untuk mereka lawan terutamanya keinginan mahu bercinta.Gadis - gadis itu bukan sahaja cantik tapi kembar tiga pula.Namun secantik - cantik mereka pun bukanlah boleh dipandang rendah kerana mereka mempunyai rahsia yang harus dipendam. "Dah kalau orang luar tu buat macam orang luar tak payah nak acah macam orang Malaysia." Nur Alyssa Zaviya "Heh kemain kau ye? macamlah aku tak tahu pasal kampung.And one more thing jangan ingat aku suka kau tau.Aku tak suka kau pun."Adam Zayder Entah mengapa hati Zayder sentiasa berdegup kencang bila melihat wajah Zaviya.Jangan - jangan hatinya sudah dicuri ? tapi bukan sebab paras rupa...NO NO Zayder tetap akan pastikan hatinya tidak terjatuh pada Zaviya. "Boleh tak jangan nak menyibuk ? nampak pisau ni ? sat lagi cucuk dada tu baru tau."Nur Ayra Mysha "Cucuk boleh belah dada aku pun boleh Mysha.Asal bila kau nampak ada tulisan dekat dada aku, itulah nama kau.Dah tertulis dekat hati aku.Aku suka kau."Hans Alpha Siapa sangka si terpaling single juga boleh terjatuh hati ? "Ish jangan sibuk datang sini boleh tak ? Jangan ingat saya perempuan saya tak reti jaga diri sendiri."Nur Amirah Qasrina "Aku tak protect kau as a woman tapi I'm protecting you because you're my woman, faham tak ?"Leo Xavier Namun mereka bertiga terpaksa melupakan niat mereka menghalalkan gadis kesukaan kerana takut tidak dapat menjamin keselamatan selepas kahwin nanti.Tapi perasaan cinta itu semakin membara di hati bila ingin melupakan gadis - gadis itu.Jujur mereka ingin berkahwin dengan pilihan mereka. Agaknya berjayakah mereka bertiga memikat hati gadis kembar tiga itu ? apa yang terjadi selepas mereka berkahwin ? adakah pengakhiran mereka bahagia ? atau kematian ?

ADC EP 1

Continue Reading on Wattpad
A Dangero...
by qeehoney
349.2K
2.8K
417
Wattpad