Iman Alisyah { EA F...
By nur4liah
424
98
108
  • Teen Fiction
  • ali
  • alicia
  • alilicia
  • ejen
  • happy
  • iman
  • married
  • moon
  • romance
  • rudy
  • rudyman
  • sad
  • zass
  • zassoon

Description

{ RudyMan } { On Going } Sinopsis : Iman menjadi seorang pendiam , dan susah nak bergaul dengan orang lain , kecuali yang dah rapat dengan diri nya . Iman jadi seperti ini selepas bf nya meminta putus . Pedih . Sakit . Dekat sekolah kena buli . Tak de siapa mahu back up nya . Lagi lagi selepas putus cinta . " kau tak setaraf dengan aku , Iman ! Ingat sampai mati " Ayat ini yang selalu bermain di fikiran Iman . Setiap malam dia akan menangis dan hanya mampu meluahkan semuanya pada ummi dan abahnya . Iman membuat keputusan untuk pindah dari situ . Family nya hanya menurut , maklumlah anak tunggal . Satu satu nya anak mereka . Lagi pun mereka faham keadaan anak mereka itu . Tak sanggup nak hadap ex bf nya dengan perempuan lain . Ingatkan dah masuk sekolah baru akan hidup aman , rupanya sama je macam dekat sekolah lama . Kena buli . Haih . Tapi kali ni setiap kali dia kena buli ada yang menolongnya , iaitu dua orang perempuan yang ikhlas menjadi kawan baik nya . Tapi bukan tu je . Gangster ? Pertahankan perempuan yang baru sahaja kenal ? . Wow . Itu lah Rudy . Rudy bersikap dingin , gangster . Tidak minat dengan mana mana perempuan . Baginya perempuan semua sama . Menyakitkan . Tapi dia rasa seseorang ni lain dari yang dia sangka kan . Baik hati , tak gila kan lelaki . Angin tak de , ribut tak de . Tiba tiba sahaja Rudy dan Iman di paksa kahwin . Kahwin muda ? Wow . Amazing . Ingat dah kahwin awal ni bahagia ke ? Tak ? Ada je binatang yang ganggu diorang . " Aku akan layan kau macam kawan sekolah je . aku tak anggap kau sebagai isteri aku " " Ikut awak lah nak anggap saya macam mana sekali pun . saya redha " " Iman please comeback to me " " awak dah buang saya , awak buat saya macam tak de hati dengan perasaan , awak kata saya tak setaraf dengan awak But now ? kenapa awak cari saya balik ? awak cari lah orang yang lebih setaraf dengan awak " " rudy , please . apa yang you nampak semua salah faham " start : 28 Mei 2020 end :

Note ❗

Continue Reading on Wattpad
Iman Alis...
by nur4liah
424
98
108
Wattpad