fake friend
By ty_track_127udream
26
21
14
  • Fanfiction
  • ff

Description

"kau hanya menghiyanati aku kan?" "kau sanggup tinggalkan aku tch" "Sampai bila kau nak baka topeng kau tu? " "Tak penat ke ketawa fakely?" "stop bagi fake hope lahh aku dah cukup penat angkara semua ni" "kau takkan balas dendam kerana aku akan tinggalkan kau dahulu" "aku menyesal Berkawan dengan kau Ly" "cukup bagi semua fake hope" "bye ly" "jaga diri baik-baik" start:25 march 2021 end:- cover by myself :)

prolog

Continue Reading on Wattpad
fake frie...
by ty_track_127udream
26
21
14
Wattpad