Aiden dhe Juliane...
By XhAlKurti
43
1
0
  • Random
  • aiden
  • albanian
  • dashuri
  • love
  • shqip
  • writing

Description

Sesi më duket kur flas per jetën. Si një koncept pa anë e kënd që më prek në çdo deje të trupit tim. Historia e nje djaloshi,Aiden që bën çdo gjë për një dashuri të së kaluarës së tij.

E kaluara nuk harrohet lehtë

Continue Reading on Wattpad
Aiden dhe...
by XhAlKurti
43
1
0
Wattpad