SOMETHING ABOUT YOU...
By kuWeldanRiri
2.9K
216
36
  • Romance
  • benci
  • cintasejati
  • culik
  • firstcouple
  • firstlove
  • gedik
  • gfuntukdisewa
  • happygoodlucky
  • harta
  • jeolousy
  • jutawan
  • kantoi
  • khawinpaksa
  • khianat
  • komedi
  • mataduitan
  • pisaucukur
  • pull
  • push
  • romantik
  • sayang
  • something

Description

Perlukah seseorang itu harus menunjukkan kesusahan nya kepada orang lain untuk meraihi simpati ?? Tidak pantaskah seseorang itu menikmati kehidupan idaman seperti yang diimpikan ?? Tidak layakkah dia untuk memenuhi segala impiaannya walaupun kehidupannya adalah agak sukar ?? "Inilah kesempatan aku untuk gunakan mamat nie penuhi keinginan aku selama nie 😏 .. peduli lah apa orang lain nak cakap .. yang penting aku dapat apa yang aku nak ! " Naura Aunie "Kau ingat aku hadap sangat ker dengan perempuan murahan macam kau nie .. lepas jer aku dapat apa yang aku nak .. memang kau dah takde function dah buat aku !!" Rayqal Adrian "Walau apa cara sekali pun .. aku akan tetap dapatkan kau !!" Anastasya "I happy bila dengan you & you always make my day sentiasa ceria .." Ridhuan Haikal Nak tahu apa cerita dengan mereka nie .. jomm laa follow cerita diorang bersama 🤗😇 ❗100% Idea from me & please don't copyright .. 😁 Will always update bila idea keluar mencurah-curah but I akan keep update walau apa cara sekali pun .. 😇 Please read & give comment about it bcoz I baru jer nak berjinak-jinak nak menulis nie .. support me yeahh 💪

Pronolog

Continue Reading on Wattpad
SOMETHING...
by kuWeldanRiri
2.9K
216
36
Wattpad