Still With You | jjk
By its_put
81.9K
12.8K
7.4K
  • Fanfiction
  • bts
  • fanfiction
  • ff
  • jeonjungkook
  • jungkook
  • jungkookbts
  • malayfanfic
  • romcom

Description

"Jangan dekat, kalau tak saya terjun!" "Terjun jelah, ingat aku kisah ke? Aku naik ni pun sebab nak ambil angin." Di saat dirinya terasa rapuh, tuhan hadirkan seseorang di dalam hidupnya. Jeon Jungkook. Lelaki itu terlihat biasa, tenang, seperti tiada masalah hidup namun jauh di sudut hatinya, dia menangis. [🌼🌼🌼] "Awak buat saya keliru dengan setiap sentuhan awak. Ada masanya saya rasa awak betul-betul dah boleh terima saya tapi sebenarnya awak masih takut dengan saya." [🌼🌼🌼] " Jungkook." " Hmm?" "Normal ke kalau setiap kali saya dekat dengan awak macam ni, saya rasa berdebar?" Tanyaku lurus buatkan dia tersenyum sebelum dia mengangguk perlahan. "So am I, Yerim.." [🌼🌼🌼] " Tak pernah cukup bagi aku. Selagi aku tengok dia bahagia dengan kau, aku tak kan pernah puas hati! Aku dah rosakkan kau but still, he loves you! How stupid he is? Cintakan perempuan murahan macam kau." [🌼🌼🌼] " Saya cuma pinjaman sementara buat awak, Yerim. " [🌼🌼🌼] " When will it be when I see you face to face again, I'll look you in the eye and say I missed you.. " [🌼🌼🌼] Happy ending? Sad ending? Start; 13/10/20 Finish; -/-/- Genre; romantic comedy Disclaimer; This story is 100% my ideas. Please do not copy my work or ideas from this story, okay? πŸ’œ

Intro |prologue

Continue Reading on Wattpad
Still Wit...
by its_put
81.9K
12.8K
7.4K
Wattpad