Encik Artist Paling...
By IeqahKazumi
38.4K
4.5K
647
  • Romance
  • ceritamelayu
  • hwaiting
  • ieqahkazumi
  • newstory
  • saranghae

Description

MEER NASH | LAURA Kisah mengenai Ameer Nashreeq atau dikenali dengan panggilan Meer Nash dalam bidang lakonannya. Seorang pelakon yang meningkat popular. Namun memilki sikap yang paling annoying jika berada di set pengambaran. Bermacam - macam kerenah dan ulah yang dia lakukan. Sampaikan kadang - kadang tu pening dibuatnya personal assistant dia sendiri. " Aku nak kau saman pelakon tu ! " - Meer Nash. Menjadi pelakon bukan lah satu pilihan hatinya. Namun disebabkan sesuatu kejadian masa lampau yang telah meragut kebahagiaan dirinya sewaktu kecil telah membuat dia menjadi seorang pelakon seperti sekarang. Dia ingin mendapat nama ! Dia ingin dirinya dikenali ! Dia ingin orang lain tahu yang dia juga mempunyai status ! Bukan orang bawahan. Bukan orang yang tidak berharta dan boleh dipandang hina. " Ibu kandung aku sendiri pun sanggup buang aku dari hidup dia. " - Meer Nash. Nak tahu kenapa dia jadi paling annoying ? Teruskan membaca cerita " Encik Artist Paling Annoying ! " yaaa ? P/s : Jangan lupa vote selepas baca ya. - Hak cipta terpelihara ! Jangan sesiapa pun copy ya ? Please be honest 😊

Bab 1

Continue Reading on Wattpad
Encik Art...
by IeqahKazumi
38.4K
4.5K
647
Wattpad