PINDAH
By rahmshuai1
24.5K
629
45
  • Teen Fiction
  • bisexual
  • form6
  • gxg
  • jealous
  • lesbian
  • tomboy

Description

Tujuh bulan yang sangat mencabar dan penuh suka duka membuatkan seorang gadis boyish yang dipanggil Rahmi atau Am (nama sebenar Rayyan Rahmi)berasa berat hati untuk meninggalkan Tingkatan 6 bagi semester pertama. "Awak nak pergi mana ?.. Awak nak tinggalkan saya ke lepas awak dah lantik saya sebagai ahli baru dalam SRC. Rahmiiiiiiii janganlah !!!!...Huaaaaaaaaa...". -Nasha- Aku tak sangka semua ni akan over dalam sekelip mata.I'm promise to everyone that i'll never leave them and try my best to do something better for this school, for our form 6.But... -Rahmi- "You janganlah pergi dari Form 6, I cannot accept the fact that you'll go. You're really nice and how leh if you not here in SRC who gonna teman me? Tak mauuuuuuu lah pergi" !!!!! -Cathrina- Kau nak pergi ke Rayyan ?. Kenapa tiba-tiba je? Nanti siapa yang aku nak kacau hah? Siapa yang nak handle semua program yang cikgu buat, dah takde sape yang macam kau dowh !!!! Mark my words that nobody can replace you. -Farhain Takpelah kalau awak nak tinggalkan saya and lupakan semua ni. Thanks for everything Am. You dah jaga i baik sangat, i appreciate it. -Alisha- Weyh Am kau ikut aku skang. Jangan nak duduk sini lama-lama,kang kau pulak tak pasal-pasal kena jerat dengan diorang ni. -Imey- aduhhhhh... Siapa yang aku kena pilih ni.. Arghhhhhh -Rahmi- *_Jangan baca kalau mudah terpengaruh dengan unsur mcmni...Jadi lesbian or tomboy aku tak tahu...._*

Watak & Perwatakan

Continue Reading on Wattpad
PINDAH
by rahmshuai1
24.5K
629
45
Wattpad