Mencintaimu Mr. Arr...
By CIK_ZALIKHA
2.3M
109.7K
3.7K
  • Romance
  • adammikail
  • arrogant
  • benci
  • bencitapisayang
  • berlagak
  • bos
  • buta
  • ceo
  • cinta
  • cintaikhlas
  • damra❤
  • haura
  • kaya
  • mel
  • miskin
  • paksa
  • romance
  • rumahtangga
  • sedih
  • sombong
  • suka
  • suraya
  • sweet
  • zulaikha

Description

1 in love 26/7/2019 "Mama nak kamu kawin dengan Mel! itu calon pilihan mama."-Faridah "Mikail takkan kawin dengan perempuan gedik ni. dia bukan pilihan mikail."-Adam Mikail ____________ "kenapa encik sanggup buat macam ni dekat saya? takkan di sebabkan kasut kulit encik yang kotor tu saya kena akibat macam ni sekali?"-Haura "yes.dan cara kau ganti balik, dengan jadi isteri aku."-Adam mikail "apa encik gila ke? saya buta! dan saya hanya penjual tisu? encik nak beristerikan orang buta macam saya?" ____ Kawin hanya kerana mengelakkan diri daripada berkahwin dengan pilihan ibu sendiri? tanpa cinta, tanpa perkenal, tapi itulah keputusan muktamad bagi Adam. dia kahwin bukan kerana cintakan wanita itu, tapi kerana tidak rela mengahwini gadis bernama mel itu. Biarpun ibunya tidak merestui, cukuplah hanya bapanya Anuar sahaja yang merestui perkahwinan mereka. "sejujurnya, aku masih sayangkan zulaikha. But, kalau kau boleh bertahan hidup dengan aku, atau kau boleh bahagiakan aku. Aku akan teruskan hubungan kita." "tak perlu kot sampai macam tu. Itu bermakna awak hanya paksa diri awak untuk cintakan saya. Its okay, kalau dah puas berlakon. Awak boleh lepaskan saya bila2 masa yang awak nak. I will wait for it." biarpun tiada cinta yang hadir pada permulaan mereka. Namun, perkahwinan mereka terpaksa diteruskan. pelbagai masalah yang ditimpa oleh Haura. Sudahlah mak mertua tidak menyukainya, dicaci tanpa pengetahuan Adam.namun dipendam di dalam hatinya hanya kerana tidak mahu melukakan hati sesiapa. "Aku tau, dia bukan isteri betul mikail. Dia cuma pura2. Dasar isteri plastik! "- mel "Adam hanya cintakan aku. Dia takkan lupakan kenangan indah aku dan dia dulu."-Zulaikha "ceraikan saya bila awak dah puas berlakon."-Haura "aku tak pernah berlakon cintakan kau, aku cuma rahsiakan kerana aku malu"-Adam mikail Adakah hubungan mereka bakal berterusan? Siapakah yang bakal merebut hati adam? [MENCINTAIMU MR. ARROGANT] [MENCINTAI HAURA] 2 0 1 9︶

1

Continue Reading on Wattpad
Mencintai...
by CIK_ZALIKHA
2.3M
109.7K
3.7K
Wattpad