MUZIKAL BOY HIGHSCH...
By khadijahhamzah28
227.7K
21.1K
4.2K
  • Teen Fiction
  • bodyguard
  • menyamar
  • music
  • sciencefiction

Description

Ini hanyalah sebuah cerita mengarut yang berasal dari otak seorang author yang mengarut.. AMARAN!: takdelah amaran sangat pun sebenarnya.. tapi.. nak bagi nampak bahaya sikit en.. -Dilarang makan dan minum didalam perpustakaan -dilarang berlari lari didalam makmal - dilarang melakukan semua aksi didalam cerita ini dirumah atau disekolah.. (selain tempat tu boleh.. hahahahaha) gurau gurau.. -banyak huruf terkandung dalam cerita ini.. jadi kalau malas baca baik tak payah baca.. -BANYAK TYPO.. kalau kau jenis tak boleh tengok kesalahan..better jangan baca.. -kalau boleh.. jangan banyak mencarut dalam komen..patutnya sikit pun jangan.. tapi siapakah saya untuk menegur kalian? Huh.. Dah macam peraturan dalam group whatsaap en? Ya..aku tau.. Saja je tulis panjang panjang.. bosan.. hahahahahhahaha ♡semua hak cipta telah dipelihara oleh author.. sekarang besar dah..dulu kecik..(gurau) 🚫had umur.. aku buat cerita ni masa aku umur 13 tahun(sekarang dah besar panjang..hahaha bertahun cerita ni nak siap).. jadi... HANYA BOLEH DIBACA OLEH 13 TAHUN KEATAS! KEBAWAH TAKBOLEH! PAHAM TAK?! HAH?!(gurau) ☆apapun..percayalah.. takde satu pun aku tulis kat sini ada kene mengena dengan cerita ni.. jadi better kau baca sendiri..HAHAHAHAHAHAHA start: lupa end: entah bila nak habis cite ngarut ni.. aku pun tak tau..

bab 1

Continue Reading on Wattpad
MUZIKAL B...
by khadijahhamzah28
227.7K
21.1K
4.2K
Wattpad