Konflik Stories

269 Stories

AIYLA (END) by R_elyyn
#1
AIYLA (END)by RSKLH_
"Jangan dekat dekat dengan cowok lain, aku nggak suka" ucap alfa tepat di telinga aiyla. Dapat aiyla rasa kan nada suara cowok iti terkesan dingin dan tajam. ...
UMAR AL-HAKIM by Ftinnrizzti_
#2
UMAR AL-HAKIMby ciktiey🌸
Cinta itu lumrah insan. Masih tertanya-tanya adakah dia ini sedang dibutakan dengan cinta? Dia sendiri tidak mampu mengungkapkan kenapa dan bagaimana dia mula terjatuh h...
MR & MRS by xtheaura
#3
MR & MRSby rest/off
Hati itu ibarat kaca. Sekali ia berderai, tidak akan sama seperti asal. Luka yang diberi bukannya sikit. Apatah lagi dia merasakan dikhianati oleh seseorang yang amat di...
Completed
Gangster Hot Suami Aku by ishackxzz_2345
#4
Gangster Hot Suami Akuby ishackxzz_2345
Merlina kazandra seorang yang cntik peramah.. Sopan santun.. Pandai siapa sahaja yang tidak suke dengan gadis cntik ini..malangnya dia terpaksa mengikut family nya berpi...
Yang Terakhir✔️ by eyein_
#5
Yang Terakhir✔️by d.
mempersembahkan- let me hold you even after light and dark •••• BOOK 2 Husna, gadis yang baru sembilan belas tahun itu terpaksa mencari rezeki sendiri selepas dibuang ke...
Completed
Caraphernelia [ Lanjutan ] by sanoyuljim
#6
Caraphernelia [ Lanjutan ]by yuljim
Ini cerita lanjutan caraphernelia mina, akun yang lama hilang,untuk sementara aku up ceritanya di sini 🙆
Mrs Andrian Alexander  by luvxtyy
#7
Mrs Andrian Alexander by unlucky girlツ
Andrian Alexander Seorang yang mudah berkawan. Lebih gemar dipanggil Add. Sering mengusik si dia. Tetapi hidupnya berubah 360 darjah apabila dipaksa kahwin dengan...
OG | BLACK RICCARDO by arlunaxaria
#8
OG | BLACK RICCARDOby 𝐋𝐮𝐧𝐚
❝ Kau memang tak ingat aku ke ? ❞ Si gadis menggeleng perlahan . ❝ Ni pertama kali saya jumpa Encik . ❞ ❝ Look at this scar and try to remember something . ❞ Ujar si dia...
Suri Hati Encik Tengku : Raya ✓ by itsfancysha
#9
Suri Hati Encik Tengku : Raya ✓by 𝐬𝐡𝐚
Spin Off Surihati Encik Tengku 📍 Raya? Perkara yang paling ditunggu-tunggu oleh semua orang. Ada yang sibuk membeli baju raya, ada yang sibuk membuat kuih raya malah ad...
Completed
Little Girlfriend by syavaniaid
#10
Little Girlfriendby Syavania
"Love is that condition in the human spirit so profound that it empowers us to develop courage; to trust that courage and build bridges with it; to trust those brid...
KEINDA [Kisah Yang Takkan Pernah Usai] by andalidi_23
#11
KEINDA [Kisah Yang Takkan Pernah U...by 𝐋𝐢𝐝𝐢𝐧𝐚
❝ Setiap orang bisa bahagia, dan kebahagiaanku itu ada dikamu ❞ ____________________________________ Ini kisah mereka, kisah yang takkan pernah usai sampai kapan pun itu...
Syurga Menantimu + kth ( COMPLETED) (RE-EDIT) by rinatae
#12
Syurga Menantimu + kth ( COMPLETED...by asycreamilk
Dari artis dan peminat bertukar kepada suami dan isteri tanpa sengaja ? Demi menjaga nama baik kumpulan , Ainul Mardhiah terpaksa menerima meskipun dapat bersama selama...
Completed
MRS. DOKTOR [HIATUS] by ranchakv
#14
MRS. DOKTOR [HIATUS]by ranchakv
Kisah yang berawal dari kerjaya masing masing. Menjadi, rakan kerja yang akrab, hingga melibatkan hal peribadi yang sukar untuk diperjelaskan. Hingga kedua - dua buntu j...
I'm Sorry Mom.. (HaliGem) [SU] by Sya_Mochii
#15
I'm Sorry Mom.. (HaliGem) [SU]by Silent
"Tiada perkataan lain selain, I'm sorry mom.." Warning! Yaoi! Don't like, don't read! Start : 7/3/2021 End :- Status : [Ongoing]
Our Marriage Till Jannah [SLOW UPDATE! ]  by syaa__08
#16
Our Marriage Till Jannah [SLOW UPD...by syaa__08
Tengku Adrian Akashah Sape yg pandang.. Fuhhh boleh cair Sebab ape?? Full package kot.. Mana tak cair.. Tapi, dingin macam ais batu Rupa.. Ermm.. Tak yah ckp.. Hensem nk...
AWEKKU KEMBAR by SitiNovelis
#17
AWEKKU KEMBARby Rosa Nur
PERCERAIAN di antara Zikri dengan Sofea menyaksikan anak mereka iaitu pasangan kembar seiras, Annessa dan Adeela hidup terpisah. Annessa mengikut papa mereka, Zikri. Sem...
anNISA' naZIHA(COMPLETE) by NurAmirah794
#18
anNISA' naZIHA(COMPLETE)by Nur Amirah
Awal2 tu lebih ke arah kisah pasal Annisa' ni utk memudahkan semua memahami watak2 yang ada dalam cerita ini. Masuk bab 1 barulah bermula cerita. Nak tahu menarik ke tak...
WANITA KEDUA by lilyaidelwais
#19
WANITA KEDUAby Lily
sedikit demi sedikit tabur kebenaran terbuka, rahasia tentang siapa wanita yang telah mengisi hati suaminya selama bertahun tahun dan kebenaran tentang anaknya yang sela...
Love Me Like You Do | malay story | by sfjxstory
#20
Love Me Like You Do | malay story |by fadzvy
" sudi tak kau jadi soon to be Mrs Lee? " - Soobin ***** " sayang saya ikut cara awak " - Dahlia Main Characters : √Lee Soobin √Mira Dahlia © My own...
Completed