Fakta Stories

164 Stories

[Fakta Lelaki] by a_s167
#1
[Fakta Lelaki]by •
Semua fakta tentang lelaki yang girls tak tau. Credit by: @Sufiezz_
||OG|| FAKTA PEREMPUAN ✴ by enunasfrieza_
#2
||OG|| FAKTA PEREMPUAN ✴by enüniyee
perempuan + Highest ranking || #2 in fakta ||
Fakta menarik by tuittyfrutty
#3
Fakta menarikby tuittyfrutty
fakta ,pickupline dan lawak
Author Lifeu by yesmaihere
#4
Author Lifeuby -hikari-
SELAMAT DATANG KE DUNIA WATTPAD YANG PENUH DENGAN PELBAGAI RAGAM SI AUTHOR. 110317 ||- beautiful cover by : Alpha Graphic Shop #20 in author ›110917
fakta kawan baik by lynnwahida
#5
fakta kawan baikby lynn
Just a fact about your bestfriend.
FDA . + 真実 by honeyhyewon-
#6
FDA . + 真実by ⌈ aca granger ⌋
بسم الله الرحمن الرحيم " fakta dak asrama " ┏━━━━━━━━━°⌜ 赤い糸 ⌟°━━━━━━━━━┓ 𝚊𝚜𝚛𝚊𝚖𝚊 𝚝𝚊𝚔 𝚜𝚎𝚒𝚗𝚍𝚊𝚑 𝚍𝚊𝚗 𝚜𝚎𝚋𝚞𝚛𝚞𝚔 𝚢𝚊𝚗𝚐 𝚍𝚒𝚜�...
DEEP & FAKTA! by ishacikkzz
#7
DEEP & FAKTA!by lilyoo
Please: After u read, please vote. No kopi no pasta😂
ғᴀᴋᴛᴀ ᴍᴇɴɢᴀʀᴜᴛs by syahasf
#8
ғᴀᴋᴛᴀ ᴍᴇɴɢᴀʀᴜᴛsby null .
Murung? Doh meh arh bace buku ni meta, konpem murung sekmu makin tamboh. 2/3 from socmed. Dah Cover : @lilwimpyman
-ˋˏ✄ 'Fuck'tah Crush » CRUSHING FACTS by everlunaa-
#9
-ˋˏ✄ 'Fuck'tah Crush » CRUSHING FA...by ꕥ Lυɳα Mαʅϝσყ
#besties2017 winner Kisah clichè tentang suka duka kau dan crush yang takkan pernah tamat urghh so cheesy. Fabulous book cover by @pepsin ! Go check her out <3
Completed
[ C ] Crush Fuckta |  S.1 by -taerkentut
#10
[ C ] Crush Fuckta | S.1by (๑ ิټ ิ)
🍑 setiap manusia mesti pernah ada crush 🍉 so, dalam buku ni. Aku akan berikan hampa semua FAKTA atau FUCKTA tentang crush. 🍅mohon hampa semua support aku 🌸Fakta dan...
Completed
; crush by milkypie-
#11
; crushby yeda
"Dear crush,memang takpernah nak nampak ke orang yang suka awak ni ?" -all about crush 🌱 Credit; twitter
Psychology & Religion (√) by BozIT_
#12
Psychology & Religion (√)by BozIT_
Warning! Psychology Area! Psychology & Religion, Series By BozIT_ Summary; Hidup itu indah, hidup itu simple, hidup itu aneh, hidup itu sulit, hidup itu penuh tantangan...
Completed
fakta crush by oyyyyennnn
#13
fakta crushby iyin🦋
Semua orang mesti ada crush kan?kadang kadang satu dua yang sampai sepuluh pun ada,sparepart katanya hahaha So buku ni aku buat untuk menunjukkan fakta bila korang ada c...
Fakta ke Lawak? 2 by jinnienadd
#14
Fakta ke Lawak? 2by Epiphany
MUSIM YANG KE 2 HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH #1 Fakta #1 Lawak
CRUSH | FUCKTA by louejoon
#15
CRUSH | FUCKTAby Zra.
Fakta-fakta seorang makhluk yang bernama 'CRUSH' Started on December 4th. Finish ??
FAKTA CRUSH  by Minrinie
#17
FAKTA CRUSH by peachgrape
Bace je la.. Aku sndiri x fhm ape aku type
Indigo. by sweetvanillaaa
#18
Indigo.by Sweet Vanilla
Semua kisah ini berdasarkan kisah nyata. Dimohon kebijakan pembaca dalam membaca kisah ini. Ambil positifnya, buang negatifnya, dan hargai kami.
crush imagine✨ by carrotjuicce
#19
crush imagine✨by pheenae<3
Sume org ad crush...Dak² serama un msti akan ter-crush kn kt someone....Lg² kt senior yg hot giler ahh...Enjoy!
Completed