Byuntae Stories

194 Stories

Byuntae Life with Innocent Guy by bellaqth
#1
Byuntae Life with Innocent Guyby atiqah
Yeoja yg bernama Shin Hyo Joon mmg lah seorang yg byuntae dan amat mencintai namja yg innocent gile bernama Jung Soo Ah . Sedar tak sedar mereka sudah pun menjalinkan hu...
mr.byuntae and mrs.byuntae by mahad88
#2
mr.byuntae and mrs.byuntaeby mahad88
cerita ni..95 peratus byuntae...so saper yg x byun tu jangn kecam, jngn baca, jangan bash mcm2 ok....kalau x suka x yh baca... so harap happy membaca Diingt kan lagi se...
She's Not My Fan (BTS JUNGKOOK) by Jelly_kmonster
#3
She's Not My Fan (BTS JUNGKOOK)by Jelly_kmonster
Pertemuan secara tidak sengaja antara Hwang Jina dengan artis terkenal,Jeon Jungkook pada musim luruh. Apakah yang akan terjadi pada Hwang Jina selepas bertemu dengan Ju...
Completed
I FOUND MY LOVE,I FOUND MY STEPBROTHER by hyodyoidol
#4
I FOUND MY LOVE,I FOUND MY STEPBRO...by kim chan mi
song ji hyo -budk top 1 paling kaya -18 tahun -baik,cantik,lembut,suka bantu org lain -sekolh di starhighschool -suka jungkook oh sehun -miskin -tiada ibubapa -sering di...
<< Byuntae STAR PartNer >>  •++18• by Lieyya__
#5
> •++18•by Park Ni Seul💜
~' story about each member '~ •KIM NAMJOON•✔️ •KIM SEOKJIN•✔️ •MIN YOONGI•✔️ •JUNG HOSEOK•✔️ •PARK JIMIN•✔️ •KIM TAEHYUNG•✔️ •JEON JUNGKOOK• Support my story guys ;) Aft...
Escape. (EXO Dorm) by sunkyuhunny_
#6
Escape. (EXO Dorm)by ☆UhiuZhao☆
Kim Sohee, seorang perempuan biasa sebelum dia dijual kepada kumpulan EXO. Dia sentiasa dibuli dan dipergunakan oleh ahli-ahli EXO. Bagaimana dia dapat melepaskan diri d...
King Of Byuntae (slow update) by NielamIV
#7
King Of Byuntae (slow update)by Nielam IV
Novel ini mengisahkan Baekhyun yg dknali sbg KOB d High School Gangnam.
swan dihatiku by RooneyOriKang
#8
swan dihatikuby Peter Rooney Ori
park jimin and nur sienar
BYUNTAE BOYFRIENDS  by bts_sysjungkook
#9
BYUNTAE BOYFRIENDS by bts_sysjungkook
cast kim namjoon yn is you byuntae ok klw rasa otak tu masih suci tkpyah la baca better duk diam ii ngaji lagi bagus
Otak Suci Jangan Bace 18++++++/21++++++ by loertyyyy
#10
Otak Suci Jangan Bace 18++++++/21+...by zulaikha punye best friend
Cerite ni aku buat gile² byun so 18 kebawah sile bla😹😹
~OH MY GOD ! MY DANGER HUSBAND IS WANNA ONE ~ by LaiLeaLin
#11
~OH MY GOD ! MY DANGER HUSBAND IS...by Lai Lea Lin
WARNING !!!!! 18 + !!!!! ADAKAH KISAH INI AKAN BERLAKU DALAM PENGAKHIRAN SEDIH ATAU BAHAGIA ? SAKSIKAN , JENG JENG JENG ~ SYNOPSIS =KISAH INI MERUJUK KEPADA WAKTU PERSE...
I Want More Juseyo | ? by seagul_justin
#12
I Want More Juseyo | ?by Lachimolala🐥
❝ awak sampai bila awak nak jadi gay ? ❞ ❝ KAU FAHAM TAK ?! AKU BENCI PEREMPUAN! AKU BENCI BENCI ! ❞ But it turn out to be a triangle loves... Y/N aka Kim Jiyeon selaku...
The 7 prince : The 7 King by RooneyOriKang
#13
The 7 prince : The 7 Kingby Peter Rooney Ori
bakal jenazah.. bang shin hyuk..bts.. pharm
Byuntae Brother by sweet_ryan
#14
Byuntae Brotherby sweet_ryan
Jihyo paling benci kalau ada org masuk ke dalam biliknya. Termasuklah lelaki byuntae separuh gila itu, Song Joong Ki. Dia suka mmbuat adik tirinya marah. Sbb, Jihyo namp...
Completed
Let it Rain (Baekyeon fanfic) COMPLETED by taeyeondiary
#15
Let it Rain (Baekyeon fanfic) COMP...by Bree
Byun Baekhyun is a typical playboy who plays with girls' feelings. He thought that the rain only brings bad luck, until he met her. Kim Taeyeon, who dreams of being a...
Completed
SARANGHAE (BAEKYEON FF) by Dahyunnie123
#16
SARANGHAE (BAEKYEON FF)by Dahyunnie123
Baekhyun and Taeyeon will have a arrange marriage, Baekhyun already likes someone else and that is, Sulli, a bitch but acts cute to Baekhyun, she just wants her money an...
You Belong With Me (BaekYeon Fanfic) [COMPLETED] by ChanBolalin
#18
You Belong With Me (BaekYeon Fanfi...by C P B
Meet Kim Tae Yeon, an ordinary girl who wants to purse her dream of being a trainee of an entertainment. Her only main focus is to attain her goals, by studying, and she...
Completed
[✔] 나는 네가 필요해 I Need You by jimochijk
#19
[✔] 나는 네가 필요해 I Need Youby AR 💜
"Mana boleh. Omma nak Taeyeon cari calon mulai sekarang, kalau tak..." Puan Kim "Kalau tak appa dengan omma kahwinkan Taeyeon dengan Bangla yang sela...
Suamiku Ketua Pengawas by lisyapendek
#20
Suamiku Ketua Pengawasby lisyapendek
first of all author tau tak de sape akan bace cite ni 🥺 sape nak aku , Aku dahlah ade penyakit ~ elisya Aku ease Aku dah jatuh cinta dekat elisya ~ hoseok start : 26/7...