Select All
 • Nuse Për Djalin Tonë
  40.7K 4K 28

  Fatma dhe Adan Gashi janë prindër të dëshpëruar. Gjatë gjithë jetës së tyre kanë patur probleme të shumta me të birin, Marlon, i cili është tepër pasiv dhe i mërzitshëm. Vitet shkojnë, vjen momenti që ai duhet të zgjerojë familjen duke u martuar, mirëpo martesa është gjëja e fundit që ka në mendje, dhe të ecin sipas m...

  Completed  
 • Heil America
  9.2K 1.4K 60

  Ai goditi fort goten mbi tavolinen e kafenese para se te fliste me ze te ashper dhe gjithe mllef. -Cfare te shkoi ndermend, Grejs? -Asgje. Doja vetem te tallesha me te dhe ta zemeroja. -peshperiti. -Te talleshe me te? Epo ja ku po ta them, se sa po ke futur ne koken e nje psikopati multimilioner idene per te ringjal...

 • Thjeshtësisht Lëmsh
  19K 1.8K 36

  E padrejte, sepse per Meralin që rregullin e thjeshtësinë e deshte aq shumë gjithçka kish përfunduar së trazuari rrëmujshëm. E jeta e saj, një lëmsh - thjeshtësisht lëmsh.

  Completed  
 • Kala-Azar (shqip)
  3.4K 523 27

  Nje histori mbi familjen, mbi sakrificen, mbi jeten.

  Completed