Select All
  • Forbidden Love || Minsung
    12.8K 1K 54

    Cinta itu buta. Buta sehingga tidak dapat membezakan yang mana betul dan yang mana salah. Pada mulanya perasaan itu tidak pernah hadir. Namun apabila perasaan cinta itu hadir pasti akan muncul orang ketiga untuk menguji adakah cinta yang dibina itu kukuh. Memang pelik bagi masyarakat tapi apa yang boleh dilakukan? Dem...

  • [C]Hello Mr Gay || L.Y.B ✓
    46.5K 3.9K 57

    ⋇⋆S2 PoN dAh AdA⋆⋇  Bila kau dipaksa kahwin dengan lelaki gay dan diamanahkan untuk pulihkan penyakit gay lelaki itu. Baca je lah. Takde idea untuk sinopsis~ Sila tekan butang read jika berminat dan jangan lupa vote Start : 171119 End : 260320 100% adalah idea dari author. Kalau tak suka tak perlu baca. Kalau baca jan...

    Completed  
  • [C] The Killer || Bangchan ✓
    10.3K 1.1K 38

    Di suatu tempat yang dahulunya aman kini dipenuhi dengan berita kematian. Setiap kematian pastinya akan terdapat satu tanda namun tiada bukti. Polis tidak dapat menjejaki siapakah dalang di sebalik misteri ini. Sebarang petunjuk tidak pernah di tinggalkan menyukarkan lagi polis ingin bertindak. Pembunuh tersebut tersa...

    Completed  
  • [✔] ᴏᴜʀ ʟᴏᴠᴇ 《ʟᴇᴇ ᴍɪɴʜᴏ》
    4.5K 641 31

    [KIM DAEYEON] Seorang yang periang dan perangai agak gila-gila. Sememangnya manja dengan keluarga. [LEE MINHO] Namja yang cukup tampan dan seorang yang pendiam dan tak banyak cakap. ❤❤❤❤❤ Pertemuan Minho dan Daeyeon tak membawa kisah yang panjang dan berselirat. Cukup sekadar pertemuan sebelah rumah yang jaraknya tak...

    Completed  
  • [C]Blind Star || (SEUNGMIN X JEONGIN) ✓
    1.9K 289 12

    "Hyung harap hyung boleh melihat semula" "Kalau Ayen dah takde hyung boleh jaga diri kan?" Kim Seungmin. Seorang remaja yang buta sejak berumur 15 tahun kerana kemalangan. Ibu bapanya sudah meninggal akibat kemalangan tersebut. Jeongin atau dipanggil Ayen. Sentiasa bersama dengan Seungmin ketika susah dan senang. Se...

    Completed  
  • Mr. Halimunan | H.JS
    14.7K 1.8K 20

    "AAAAAAH KAU BUAT APA DALAM BILIK AKU SETAN DURJANA PEROGOL TAK BERMORAL" Riuh jadinya apabila Mr. Halimunan muncul tanpa amaran dalam bilik si gadis kecoh. Namun, apakah sebabnya? Awas, anda sedang diperhati! oleh Encik Halimunan. [ HAN JISUNG X READER X SEUNGMIN ] © all rights reserved TANJIRAWR | plagiarism is st...

    Completed  
  • [✔] ᴛᴏᴜᴄʜ 《ʟᴇᴇ ꜰᴇʟɪx × ʀᴇᴀᴅᴇʀ》
    7.3K 998 28

    (KIM Y/N) Seorang yeoja yang happy go lucky pada awalnya namun,disebabkan satu pennyakit berbahaya, semua berubah. (LEE FELIX) Seorang namja yang cold but cute. Dia sangat penyangyang. Penyakit CF dan Bronchitist. Pernah dengar? CF ialah pemyakit bawaan kuman dan bakteria yang merosakkan paru-paru. Penyakit Bronchitis...

    Completed  
  • 𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐍𝐨𝐭𝐞𝐬;𝐡𝐢𝐝𝐝𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐚𝐫𝐭 || ᶜʰᵃⁿ ᶠᵗ' ʰᵃⁿ || ✓
    2.8K 1.1K 32

    ・゚゚・:.。..。.:゚::✼✿. ✿✼:゚:.。..。.:・゚゚・* 𝘛𝘩𝘦 𝘸𝘢𝘺 𝘐 𝘧𝘦𝘦𝘭 𝘸𝘩𝘦𝘯 𝘺𝘰𝘶 𝘴𝘮𝘪𝘭𝘦 𝘢𝘵 𝘮𝘦, 𝘪𝘴 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘺𝘴𝘵𝘦𝘳𝘺 𝘐 𝘥𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵 𝘶𝘯𝘳𝘢𝘷𝘦𝘭. #𝘒𝘠 ・゚゚・:.。..。.:゚::✼✿...

    Completed  
  • ┊❥ 𝐅𝐚𝐭𝐞 𝐅𝐨𝐫 𝐓𝐰𝐨 ੈ♡
    1.4K 185 18

    🇨 🇴 🇲 🇵 🇱 🇪 🇹 🇪 🇩 ❝Tzuyu will always be Hyunjin's destination. That's his promise.❞ ⚠This is just a fanfiction⚠ Highest Ranking: #1 ChouTzuyu #2 Yeji #1 Straytwice

    Completed  
  • [✔] IDOL BABYSIT
    5.8K 608 46

    SKZ AF :: COMPLETED ✔ Bukan setakat meyanyi di atas pentas Jaga budak-budak pun pandai Muka handsome Pandai menyanyi Ciri-ciri suami yang diidamkan.

    Completed